Όταν καπνίζει ο λουλάς του Ροζ Πάνθηρα και το «τσιγαρόσημο» του Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Κινδυνεύει με «λιντσάρισμα»…. o Δημήτρης Παπαστεργίου , ο οργή των καταστηματαρχών ξεχειλίζει … για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου αφού οι ενστάσεις είν Κινδυνεύει με «λιντσάρισμα»…. o Δημήτρης Παπαστεργίου , ο οργή των καταστηματαρχών ξεχειλίζει … για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου αφού οι ενστάσεις είν Rating: 0

Όταν καπνίζει ο λουλάς του Ροζ Πάνθηρα και το «τσιγαρόσημο» του Παπαστεργίου

Όταν καπνίζει ο λουλάς του Ροζ Πάνθηρα και το «τσιγαρόσημο» του Παπαστεργίου

Κινδυνεύει με «λιντσάρισμα»…. o Δημήτρης Παπαστεργίου , ο οργή των καταστηματαρχών ξεχειλίζει … για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου αφού οι ενστάσεις είναι πάρα πολλές .

Οι καταστάσεις που καταγράφονται καθημερινά στα Τρίκαλα είναι τραγελαφικές , ιδού ο Ροζ Πάνθηρας καπνίζει ναργιλέ .

Τι θέλατε να κάνει ο Ροζ Πάνθηρας , να διαβάζει φιλοσοφία;

Το «τσιγαρόσημο» του Παπαστεργίου , που πονάει το λαό και θέλει την υγειά του , χόρτασε με πρόστιμα τους καταστηματάρχες ενώ οι καπνιστές πούντιασαν στο κρύο.

Αυτά βέβαια μόνο στο κέντρο της πόλης , γιατί πέρα από το κέντρο ισχύουν άλλοι νόμοι .

Άσε που το πρωί , μόλις η δημοτική αστυνομία πάει σε ένα μαγαζί αμέσως φεύγει το μήνυμα από το διαδίκτυο με αποδέκτες 300 περίπου καταστηματάρχες και το οποίο αναφέρει “προσοχή δημοτική αστυνομία στην πιάτσα”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και άτομα στέκονται

Σχόλια (4)

 • ΣΑΝΕΛ

  Όλη η Ελλάδα μας ζηλεύει αλλά κάποιοι ελληναραδες δεν μπορούν να ξεβολευτουν και θέλουν να καπνίζουν δίπλα από βρέφη. Γελοίες αντιδράσεις, που μόνο πόντους δίνουν στον Παπαστεργίου.

  Απάντηση
 • Asimakis

  Η απόφαση του Δημάρχου για εφαρμογή του νόμου είναι προς την σωστή κατεύθυνση και έχει παρακινήσει και άλλους Δήμους όπως της Κοζάνης και άλλων . Σίγουρα η εφαρμογή του νόμου έχει προβλήματα και αυτό οφείλεται στην κεντρική Διοίκηση που έχει φορτώσει την εφαρμογή στους δήμους και στην δημοτική αστυνομία που το προσωπικό της έχει μεγαλες ελλείψεις . Μακαρι να συνεχιστεί όλο αυτό . Ακόμη και ενας συμπολίτης μας να κόψει το τσιγάρο από όλο αυτό είναι κέρδος για την κοινωνία .

  Απάντηση
 • Επιλογή ΟΧΙ Επιβολή

  Από πότε τα βρέφη πάνε σε τσιπουραδικα και μπαράκια;;; θα μας τρελάνετε με τα ”ατράνταχτα” επιχειρήματα!…γελοίες, πολιτικαντικες, και άνανδρες είναι οι συμπεριφορές του δημάρχου που τις εξηγούμε στο blog για όσους ενδιαφέρονται!
  ”Ακόμα κι ένας να κόψει το τσιγάρο είναι κέρδος για τη κοινωνία” τι λε ρε ασιμακη υπερασπιστή της κοινωνίας! εμείς δεν είμαστε κοινωνία; τι είμαστε; ή είσαι περισσότερο ευαίσθητος από όλους εμάς; για μας που βλέπουμε το λουκέτο να χτυπάει τη πόρτα μας που είναι η ευαισθησία σου; για το προσωπικό μας που θα απολυθεί που είναι η ευαισθησία σου; Αν σου λέγανε ότι πρέπει να χάσεις τη δουλειά σου για έναν κακογραμμένο νόμο θα το δεχόσουν; δε νομίζω! αλλά έχεις άποψη όμως και είσαι έτοιμος να θυσιάσεις έναν ολόκληρο κλάδο για το καλό της κοινωνίας! ούτε τον νόμο δεν έχεις διαβάσει αλλά άποψη!
  Κι όσο για τον νόμο που έχει προβλήματα, ο δήμαρχος θα μπορούσε να είναι σύμμαχος μας να αγωνιστούμε όλοι μαζί ώστε να διορθωθεί και να μπορέσει να εφαρμοστεί χωρίς ανισότητες και αδικίες…. αλλά τα πρόστιμα είναι εύκολα ενώ οι αγώνες δύσκολοι κι δήμαρχος ξεκάθαρα επέλεξε τον εύκολο δρόμο εις βάρος μας.
  Πριν απαντήσει κάποιος ας μπει στο κόπο να διαβάσει τι ακριβώς διεκδικούμε και ποια είναι η άποψή μας για τον αντικαπνιστικό νόμο εδώ> https://epilogi-oxi-epivoli.home.blog/

  Απάντηση
 • 3καλα

  Επιτέλους, μπορούμε να βγαίνουμε για καφέ και να καθόμαστε μέσα σε μαγαζί τον χειμώνα χωρίς να χρειάζεται να αναπνέουμε το ντουμάνι από τους παρτάκηδες καπνιστές που δεν σέβονται το δικαίωμα μας να αναπνέουμε καθαρό αέρα, δικαίωμα που το προστατεύει απόλυτα και ο νόμος. Καθένας την πάρτη του σε αυτή την χώρα, σεβασμός κανένας για τους άλλους.

  Δυστυχώς δεν τηρείται ο αντικαπνιστικός και τις νυχτερινές ώρες αφού μετά τις 23:00 βγαίνουν κανονικά τα τασάκια και καπνίζουν κανονικά μέσα στα μαγαζιά στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων. Εκεί πρέπει να εστιάσει ο δήμαρχος αλλιώς ο νόμος είναι να ‘χαμε να λέγαμε…

  Τώρα για όσους διαμαρτύρονται και θέλουν να σταματήσει να εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός είναι απλά εκτός τόπου και χρόνου. Έχουμε κάθε δικαίωμα να μην αναπνέουμε τον καπνό του τσιγάρου και δεν μπορεί κανείς να μας το στερήσει. Όποιος είναι να βγει για καφέ και ποτό θα βγει, όταν όλα τα μαγαζιά είναι χωρίς τσιγάρο αναγκαστικά και ο καπνιστής θα πάει σε αυτά και θα αποδεχτεί ότι δεν πρέπει να καπνίζει σε κλειστό χώρο, ενώ το να κλειστεί στο σπίτι του και να σταματήσει τελείως να βγαίνει για καφέ-ποτό επειδή δεν καπνίζουν μέσα στα μαγαζιά απλά δεν παίζει. Πιο πιθανό είναι να σταματήσουμε εμείς που δεν καπνίζουμε να αφήνουμε λεφτά σε μαγαζιά που δεν μας σέβονται σαν πελάτες και επιτρέπουν το κάπνισμα.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή