Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά! Reviewed by Momizat on . Από ψηλά όλα φαίνονται όμορφα και μοιάζουν τα σπίτια με σπιρτοπουτα. Όταν κατεβούμε όμως κάτω θα τα δούμε όλα στην πραγματική τους διάσταση. Θα δούμε προέδρους Από ψηλά όλα φαίνονται όμορφα και μοιάζουν τα σπίτια με σπιρτοπουτα. Όταν κατεβούμε όμως κάτω θα τα δούμε όλα στην πραγματική τους διάσταση. Θα δούμε προέδρους Rating: 0

Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά!

Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά!

Από ψηλά όλα φαίνονται όμορφα και μοιάζουν τα σπίτια με σπιρτοπουτα.

Όταν κατεβούμε όμως κάτω θα τα δούμε όλα στην πραγματική τους διάσταση.

Θα δούμε προέδρους τοπικών κοινοτήτων να δρουν χωρίς την σύμφωνη γνώμη των τοπικών συμβουλίων ,  να αποφασίζουν και να διατάζουν το μπάζωμα και καταστροφή σιντριβανιού που είχε πάνω από 20 χρόνια ζωή και τροφοδοτούνταν από αρτεσιανό.

Η γειτονιά εναντίον του αλλά αυτός ακάθεκτος βγαίνει και στα τοπικά ραδιόφωνα να υπερασπιστεί τις αψυχολόγητες ενέργειες του.

Ελπίζουμε με τον Κλεισθένη Ι και την απλή αναλογική να εκλείψουν τέτοιες αντιδημοκρατικες συμπεριφορές και να επικρατήσουν η συνεννόηση και οι συνεργασίες για το κοινό καλό.

Για την ιστορία να πούμε πως αναφερόμαστε στο χωριό Πηγή του Δήμου Πύλης.

Δ.Μ.

Σχόλια (1)

  • Κροκο Δειλάκιας

    Σιγά μην ιδρώνει το αφτί του λαοπρόβλητου προέδρου Βασίλη Τζιμόπουλου .
    Από ζήλεια τα λένε όλα. Θα ξαναεκλεγει πάλι γιατί είναι παλικάρι αν και 80+ και θα κλείσουν όλα τα στόματα εκτός από τα συντριβάνια.
    Τί χρειαζόταν το συντριβάνι στην γωνία μπροστά από το γήπεδο; …να μαζεύονται κουνούπια και μπακακάκια;

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή