Όταν ο Μέσι ακύρωσε το φιλικό της Αργεντινής με το Ισραήλ λόγω Παλαιστίνης Reviewed by Momizat on . Οταν ο Μεσι και η Εθνική Αργεντινής το 2018 ακύρωσαν ποδοσφαιρικό αγώνα με το Ισραηλ για να μην νομιμοποιησουν το έγκλημα εις βάρος του Παλαιστινιακού λαού.Leon Οταν ο Μεσι και η Εθνική Αργεντινής το 2018 ακύρωσαν ποδοσφαιρικό αγώνα με το Ισραηλ για να μην νομιμοποιησουν το έγκλημα εις βάρος του Παλαιστινιακού λαού.Leon Rating: 0

Όταν ο Μέσι ακύρωσε το φιλικό της Αργεντινής με το Ισραήλ λόγω Παλαιστίνης

Όταν ο Μέσι ακύρωσε το φιλικό της Αργεντινής με το Ισραήλ λόγω Παλαιστίνης

Οταν ο Μεσι και η Εθνική Αργεντινής το 2018 ακύρωσαν ποδοσφαιρικό αγώνα με το Ισραηλ για να μην νομιμοποιησουν το έγκλημα εις βάρος του Παλαιστινιακού λαού.
Leonel Messi: “Δεν μπορώ να παίξω παιχνίδι εναντίον ανθρώπων που σκοτώνουν αθώα παιδιά, πρέπει να ακυρώσουμε το παιχνίδι γιατί είμαστε άνθρωποι πριν γίνουμε ποδοσφαιριστές”. Στο παρακάτω σκιτσο του γνωστού σκιτσογράφου, Κάρλος Λατούφ ο Μέσι βρίσκεται αντιμέτωπος στο γήπεδο με ένα στρατιώτη του Ισραήλ, ενώ η μπάλα έχει αντικατασταθεί από ένα κρανίο για να συμβολίζει τις εκατόμβες των θυμάτων του κράτους-δολοφόνου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή