"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15 C
Trikala

«Όχι» λένε οι υποψήφιοι στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. στις προτάσεις Παπανδρέου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αρνητικοί εμφανίζονται, μέχρι στιγμής, οι υποψήφιοι πρόεδροι του Κινήματος Αλλαγής στις παρεμβάσεις και προτάσεις του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός επιχείρησε να εμφανιστεί ενωτικός κατά τη χθεσινή του παρέμβαση και στη σκιά της μάχης εξουσίας στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. έπειτα από την αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά από την εκλογική κούρσα για λόγους υγείας.

Οι εκλογές θα γίνουν στις 5 Δεκέμβρη

Πιο ξεκάθαρος στις αντιδράσεις του εμφανίζεται ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος και με σημερινή του παρέμβαση από το Καρπενήσι άφησε αιχμές περί διχασμού από πλευράς Παπανδρέου και ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να συναινέσει σε αλλαγές στη διαδικασία και στην ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών.

«Θέλω να σας πω κάτι και να το καταλάβετε καλά. Υπακούω μόνο στις θεσμικές αποφάσεις του κόμματος στις οποίες και συμμετέχω με την ψήφο μου ως στέλεχος του κόμματος. Ο κ.Παπανδρέου, όπως ο κ.Βενιζέλος και ο κ.Σημίτης πρέπει να βοηθήσουν την κα Γεννηματά εγγυώμενοι όλοι μαζί οι πρώην αρχηγοί την ενότητα του κόμματος και τη σοβαρότητα των διαδικασιών. Άλλος ρόλος κατά τη δική μου γνώμη δεν υπάρχει. Όποιος όμως, απευθύνομαι σε όλα τα στελέχη και στον κ.Παπανδρέου, όποιος θέλει να κατέβει, υπάρχουν οι θεσμικές αποφάσεις του κόμματος και να τις τηρήσει. Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου κάτι άλλο που μπορώ εγώ να πω. Θα είμαι υποψήφιος, είμαι ήδη υποψήφιος και όρισα σήμερα εκπρόσωπο μου στα ΜΜΕ μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου τον Σπύρο Καρανικόλα. Είμαι εδώ και θα νικήσουμε. Στις 5 Δεκεμβρίου το βράδυ θα νικήσουμε. Το πρωί εκείνης της ημέρας θα κάνει εκλογές το ΚΙΝΑΛ και αν οι πολίτες με προτιμήσουν θα είμαι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν συμφωνούν για αλλαγές στη διαδικασία

Χθες ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε συναντήσεις , με τον Παύλο Γερουλάνο και τον Παύλο Χρηστίδη.

Εξερχόμενος, ο κ. Γερουλάνος δήλωσε πως «θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες. Σήμερα δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα» και σημείωσε ότι το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης

Από την πλευρά του ο κ. Χρηστίδης είπε πως «είναι πάντα χαρά μου να μιλάω με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση». Τόνισε και εκείνος ότι πρέπει να διασφαλιστεί η ενότητα της παράταξης και των διαδικασιών. Οι δυο άντρες επικοινώνησαν τηλεφωνικά και χθες.

Δεν έχει ακόμη καθοριστεί συνάντηση ή επικοινωνία με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς και οι δύο είναι σε περιοδείες εκτός Αθηνών. Πιθανόν να γίνουν το απόγευμα είτε τηλεφωνικά είτε με τηλεδιάσκεψη.

Ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε ήδη με τον γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛΛ., Μανώλη Χριστοδουλάκη και μίλησε χθες το βράδυ, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Βασίλη Κεγκέρογλου και τον Χάρη Καστανίδη, από το περιβάλλον του οποίου ξεκαθαρίζεται ότι παραμένει σταθερός στην διεκδίκηση της ηγεσίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης