Όχι στη διασπορά μίσους για τους σκύλους Reviewed by Momizat on . Στην εποχή του ανθρωπόκαινου και της έκτης μαζικής εξαφάνισης των ειδών, με τους επιστήμονες να προβλέπουν ότι ως το 2050 το βάρος των πλαστικών στις θάλασσες θ Στην εποχή του ανθρωπόκαινου και της έκτης μαζικής εξαφάνισης των ειδών, με τους επιστήμονες να προβλέπουν ότι ως το 2050 το βάρος των πλαστικών στις θάλασσες θ Rating: 0

Όχι στη διασπορά μίσους για τους σκύλους

Όχι στη διασπορά μίσους για τους σκύλους

Στην εποχή του ανθρωπόκαινου και της έκτης μαζικής εξαφάνισης των ειδών, με τους επιστήμονες να προβλέπουν ότι ως το 2050 το βάρος των πλαστικών στις θάλασσες θα ξεπερνάει το βάρος των θαλάσσιων όντων, ο Δικαιόπολης, που διεκδικεί τον τίτλο της «κορωνίδας της Δημιουργίας», μας έχει ταράξει στις θεοσοφίες και στη διασπορά μίσους για ένα συγκεκριμένο είδος, τους σκύλους.

Λοιπόν, για κάθε πρόβλημα που υπάρχει στις ευνομούμενες κοινωνίες, υπάρχει ο νόμος που επιλύει τις διαφορές.

Αν έχετε θέμα με τα αφεντικά των σκύλων, απευθυνθείτε στην Αστυνομία. Αν έχετε πρόβλημα με τα αδέσποτα, καλέστε τον Δήμο που είναι αρμόδιος για την περισυλλογή.

Η συμβίωση των ανθρώπων με τους σκύλους ανάγεται στο απώτερο παρελθόν. Αυτό που κατακτάμε στις μέρες μας είναι ο σεβασμός στον καλύτερο φίλο του ανθρώπου που μέχρι χθες αντιμετωπιζόταν ως εργαλείο.

Όλο και μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας αλλάζει την οπτική του και επαναπροσδιορίζει τη σχέση του με τα σκυλιά.

Φυσικά, προβλήματα υπάρχουν και θα εμφανίζονται όσο οι άνθρωποι αδυνατούν να συγκροτήσουν το είδος της κοινωνίας που θα λύνει παρόμοια ζητήματα, όπως το έχουν κάνει πολλές πολιτιστικά ανώτερες χώρες.

Δε χρειάζεται κάθε φορά να ανακαλύπτουμε την Αμερική.

Κώστας Τσόγιας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή