“Όχι” του Περιφερειακού Συμβουλίου στα νέα διόδια στα Τέμπη Reviewed by Momizat on . Tο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας τάσσεται κατά της λειτουργίας των νέων διοδίων στα Τέμπη τα οποία θα συνοδεύονται και από την φραγή των εναλλακτικών διαδρομ Tο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας τάσσεται κατά της λειτουργίας των νέων διοδίων στα Τέμπη τα οποία θα συνοδεύονται και από την φραγή των εναλλακτικών διαδρομ Rating: 0

“Όχι” του Περιφερειακού Συμβουλίου στα νέα διόδια στα Τέμπη

“Όχι” του Περιφερειακού Συμβουλίου στα νέα διόδια στα Τέμπη

Tο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας τάσσεται κατά της λειτουργίας των νέων διοδίων στα Τέμπη τα οποία θα συνοδεύονται και από την φραγή των εναλλακτικών διαδρομών που υπάρχουν σήμερα. Μάλιστα, στην συνεδρίαση το βράδυ της Τετάρτης, το “Όχι” έλαβε καθολικά χαρακτηριστικά μέσω της σχετικής ψηφοφορίας κατά την οποία διαφοροποιήθηκε μόνο η Μαρίνα Χρυσοβελώνη των ΑΝΕΛ η οποία ψήφισε παρών.
Το σκεπτικό των αντιδράσεων συνοψίζεται στο γεγονός ότι τα νέα διόδια έχουν μόνον εισπρακτικό χαρακτήρα,  οι εναλλακτικές διαδρομές (παράδρομοι) για τα αυτοκίνητα καταργούνται, ενώ η περιβαλλοντική μελέτη, που παρουσιάστηκε, ουσιαστικά επιβαρύνει περαιτέρω το περιβάλλον.
Το θέμα των νέων διοδίων στην κοιλάδα των Τεμπών, που συγκεντρώνει τις αντιδράσεις κατοίκων και επισκεπτών των παραλίων, αναμένεται να συζητηθεί στις 11 το πρωί της Παρασκευής σε ειδική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Τεμπών παρουσία και των τοπικών βουλευτών.
kosmoslarissa.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή