Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά Reviewed by Momizat on . Αποφυλακίζονται αμετανόητοι δολοφόνοι 15χρονων λόγω πρότερου σύννομου βίου, αποφυλακίζονται μεγαλο-κλέφτες δημοσίου χρήματος λόγω του νέου ΠΚ, αθωώνονται πολιτι Αποφυλακίζονται αμετανόητοι δολοφόνοι 15χρονων λόγω πρότερου σύννομου βίου, αποφυλακίζονται μεγαλο-κλέφτες δημοσίου χρήματος λόγω του νέου ΠΚ, αθωώνονται πολιτι Rating: 0

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά

Αποφυλακίζονται αμετανόητοι δολοφόνοι 15χρονων λόγω πρότερου σύννομου βίου, αποφυλακίζονται μεγαλο-κλέφτες δημοσίου χρήματος λόγω του νέου ΠΚ, αθωώνονται πολιτικοί που βρέθηκαν με μαύρο χρήμα στα χέρια (κάτι που παραδέχθηκαν οι ίδιοι).

Τελικά, οι φυλακές φτιάχτηκαν για καθαρίστριες που πλαστογράφησαν δημόσια έγγραφα για ένα μεροκάματο και για Ηριάννες.

Η δικαιοσύνη συνεχίζει να δείχνει το χειρότερό της πρόσωπο, για να μας τονίζει πόσο σάπια είναι η κοινωνία μας.

Την ίδια ώρα, η ΝΔ τοποθετεί στον κρατικό μηχανισμό την «αφρόκρεμα» του κόμματος και της σοβαρής ακροδεξιάς, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει από εκεί που το άφησε προεκλογικά, δηλαδή κάνει ότι αντιπολιτεύεται, όπως έκανε ότι κυβερνούσε επί 4,5 χρόνια.

Μέσα σ’ όλο αυτό το πανηγύρι, το παπαδαριό έχει ξεσαλώσει κανονικά, παίρνει το αίμα του πίσω με τον Κούλη πρωθυπουργό.

Για αρχή «μέρα αγέννητου παιδιού» και ακολούθως η επιστημονική άποψη του Αγίου Ποιμένα : πώς προκύπτουν τα ομοφυλόφιλα παιδιά… νταξ’, παλιότερα μας έλεγαν κωλόπαιδα οι γονείς μας αλλά δεν ξέραμε το παρασκήνιο. Προσεχώς, σεξoυαλικός κώδικας με αυστηρές ποινές, προσευχές και εξομολογήσεις σε καθημερινή βάση στα σχολεία και καθιέρωση ωραρίου προσευχής για όλο το ποίμνιο.

Μια ζωγραφιά όλα, σεισμοί, πλημμύρες, καύσωνας, εφορία…

Κλείνω τα μάτια μου και ονειρεύομαι. Δεν ξέρω πού βρίσκομαι, δεν ξέρω σε ποια εποχή, σε ποιο αιώνα, σε ποιο έτος. Ξέρω, όμως, καλά ότι δεν υπάρχουν ούτε θρησκείες, δεν υπάρχουν ούτε και σύνορα. Ο κόσμος κυκλοφορεί ελεύθερα σε όλα τα μέρη του πλανήτη, δεν υπάρχει φόβος, δεν υπάρχει πόλεμος, δεν υπάρχει πείνα, υπάρχει μόνο αγάπη και δημιουργία. Όλοι είναι μία κοινωνία, όλοι υπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Ο καθένας προσφέρει τις υπηρεσίες του στους άλλους σύμφωνα με τις δεξιότητές τους. Όλοι λειτουργούν σαν μια καλοδουλεμένη ομάδα. Ο καθένας το δικό του ρόλο.

Το ίδιο ακριβώς και οι λαοί-έθνη, σε μεγαλύτερη κλίμακα. Προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους άλλους λαούς του πλανήτη σύμφωνα με τις δεξιότητες τους, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ικανότητες της φυλής τους. Οι Γερμανοί οργανώνουν, οι Ιταλοί δημιουργούν μουσική, οι Έλληνες ασχολούνται με το πνεύμα κ.ο.κ.

Τι όνειρο κι αυτό, ζωντανό όνειρο… ή μπας και είναι εικόνες απ’το μέλλον ;

pitsirikos.net

Σχόλια (1)

 • Δικαιόπολης

  Και σε όλα αυτά “Το λάθος του Κωστάκη”
  Για να μπορούμε να διακρίνουμε μονολεκτικά δύο η περισσότερα πρόσωπα που έχουν το ίδιο όνομα και επώνυμο προσφεύγουμε συνήθως στη χρήση υποκοριστικών έτσι το ένα φυσικό πρόσωπο το λέμε Κώστα, ενώ το άλλο, συνήθως το μικρότερο σε ηλικία, το λέμε Κωστάκη. Αυτό συμβαίνει και με τους Καραμανλήδες, Κωνσταντίνος, Κώστας, και Κωστάκης.
  Ο Κωστάκης λοιπόν πρόσφατα με τη νέα κυβέρνηση έγινε υπουργός. Είναι καλά υπουργός! Υπουργός είναι καλά! για να θυμηθούμε τη φράση του αείμνηστου Ντίνου Ηλιόπουλου.
  Έτσι λοιπόν ο Κωστάκης εκ της δυναστείας Καραμανλήδων του Αχιλλέως, βεβαίως βεβαίως μετά διπλωμάτων και περγαμηνών πολλών αλλά και κληρονομικού δικαίου εξ ονόματος, έγινε υπουργός και δήλωσε ότι όσοι δεν πληρώνουν εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι αποβράσματα της κοινωνίας. Μετά ο Κωστάκης, αφού οι μεγαλύτεροι τον μαλώσανε το μάζεψε, αλλά ότι ελέχθη ελέχθη και ότι γέγραφε, γέγραφε.
  Αγαπητέ Κωστάκη θα ήθελα να σας ρωτήσω, και θέλω να μου απαντήσετε εσείς προσωπικά στα ακόλουθα ερωτήματα.
  α) Ζήσατε ποτέ φτώχεια και ανέχεια; κοιμηθήκατε ποτέ νηστικός;
  β).Βρεθήκατε ποτέ άνεργος και δεν είχατε στην τσέπη σας ούτε ένα ευρώ για να πληρώσετε το εισιτήριο και τα άλλα παρόμοια και συνακόλουθα της φτώχειας;
  γ) Πως κάνατε αυτή τη δήλωση; Σκεφτήκατε ότι αυτοί που δεν πληρώνουν δεν έχουν να πληρώσουν, αυτό δεν σας πήγε στο μυαλό γιατί δεν νοιώσατε ποτέ φτωχός, ο πλούσιος πατέρας σας τα παρείχε όλα χωρίς να σας λείψει τίποτα.
  Σε αυτά τα ολίγα θα πρόσθετα και μια επί πλέον σκέψη. Μήπως, λέω μήπως, αποβράσματα της κοινωνίας είναι αυτοί που έφεραν το Λαό μας στη φτώχεια;
  Για σκεφτείτε το. και φέρτε στο νου σας αν μπορείτε ή να σας απασχόλησε ποτέ ότι από το χτύπημα στο πεζοδρόμιο έχασε τη ζωή του ένα νέο παιδί για να αποφύγει τον έλεγχο για ένα εισιτήριο. Τι έχετε να πείτε στους γονείς του μήπως ένα απόβρασμα λιγότερο.
  Αιδώς κυβερνήτες, Αιδώς, Αιδώς, Αιδώς. Τι κόσμο χτίζετε!
  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή