"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

΄Εκκληση βοήθειας για τον 11χρονο Βασίλη από την Καλαμπάκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Τρικάλων «Η ΑΡΩΓΗ» :

Την Τρίτη 8 Μαρτίου τα μέλη του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Νομού Τρικάλων «Η ΑΡΩΓΗ» συγκεντρώνουν καπάκια και μπουκάλια στην πλατεία ΟΤΕ στα Τρίκαλα. Ο στόχος που βάζουν αυτή τη φορά είναι με τα καπάκια και μπουκάλια που θα συγκεντρωθούν και θα ανακυκλωθούν να αγοραστεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο για τον 11χρονο Βασίλη από την Καλαμπάκα.

Όποιος θέλει να συμμετάσχει στην καμπάνια μπορεί να φέρει τα καπάκια και τα μπουκάλια στην πλατεία του ΟΤΕ από τις 10 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

Η ιστορία του 11χρονου Βασίλη συγκινεί. Το παιδί μένει στην Καλαμπάκα, έχει μεγάλο βαθμό αναπηρίας (πάσχει από μυϊκή δυστροφία). Ζει με τη μητέρα του και η οικογένειά του αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η ΑΡΩΓΗ κάνει έκκληση βοήθειας. Για άλλη μία φορά στόχος είναι με τα πλαστικά καπάκια και μπουκάλια που θα συγκεντρωθούν να αγοραστεί ένα ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο για αυτό το πανέξυπνο παιδί.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα γραφεία του Συλλόγου στο τηλ. 2431022605, ή στα κινητά 6983151903 (Ελένη Καϊμά), 6987579978 (Φάνης Καρατζούνης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης