"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Άκης Τσελέντης: «Τα θύματα στην Τουρκία θα ξεπεράσουν τις 20.000»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Άκης Τσελέντης, ο διευθυντής Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, μίλησε για την τραγωδία στην Τουρκία και υποστήριξε ότι ο αριθμός των θυμάτων θα ανέβει σημαντικά.

Στους καταστροφικούς σεισμούς που σημειώθηκαν στην Τουρκία, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι αναφέρθηκε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης.

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Τσελέντης υπογράμμισε πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί κατακόρυφα, τονίζοντας ότι μπορούν να φτάσουν και στις 20.000 ανθρώπους.

«Όπως ξαναείπα, τα θύματα μπορεί να φτάσουν και τις 20.000. Η ακολουθία των σεισμών θα συνεχίσουν για πολλούς μήνες και θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα σε εκείνη την περιοχή. Μιλούσα με τον Τέρενς Κουίκ, που βρίσκεται στη Κύπρο, και με ενημέρωσε πως θέλησαν να στείλουν βοήθεια και οι Τούρκοι την αρνήθηκαν» σημείωσε.

«Η ΕΜΑΚ πρέπει να τιμηθεί»

Σχολιάζοντας την αποστολή των δυνάμεων της ΕΜΑΚ, ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου τόνισε ότι θα πρέπει να τιμηθούν από την Πολιτεία για τις υπηρεσίες τους.

«Αυτοί οι άνθρωποι της ΕΚΑΜ βάζουν σε κίνδυνο την ζωή τους διότι οι μετασεισμοί συνεχίζονται και θα έπρεπε να τιμηθούν όταν γυρίσουν στην Ελλάδα» συμπλήρωσε.

Τέλος, όσον αφορά στον σεισμό της Θεσσαλονίκης ο κ. Τσελέντης είπε: «Τα καταλύματα που έχουν φτιάξει δεν θα φτάσουν. Ο σεισμός της Θεσσαλονίκης δεν έχει σχέση με την Τουρκία. Δεν μπορεί να συμβεί κάτι που να επηρεάζεται από τον σεισμό της Τουρκίας, διότι είναι πολύ μακριά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης