"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Άλλο είναι το ζήτημα με τις οφειλές στο Δήμο Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μείζον ζήτημα τίθεται για τη Δημοτική αρχή Τρικκαίων, μετά την απόφαση για την αναγκαστική είσπραξη οφειλών φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων προς στο Δήμο.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ανακοινώσει επίσημα η αρμόδια υπηρεσία, 76 κωδικοί χρωστούν πάνω από 50.000 ευρώ και στο σύνολό τους το ποσό αγγίζει τα 10.000.000 ευρώ.


Ο προβληματισμός που υφίσταται σε κάθε ευσυνείδητο πολίτη και νομοταγή δημότη, είναι ποιοι μηχανισμοί λειτούργησαν και ποιες “πλάτες” διέθεταν μέσα στο Δήμο κάποιοι μπαταχτσήδες συμπολίτες μας και κατόρθωσαν να οφείλουν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ;


Κι όλα αυτά, χωρίς να κινηθούν εδώ και πολλά χρόνια οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την είσπραξη των οφειλών, ενώ ακόμη και σήμερα δεν έχει γίνει η δημοσιοποίηση της λίστας μεγαλοοφειλετών, όπως πράττει το Δημόσιο σε ανάλογες περιπτώσεις. 

Κων. Κουτσονάσιος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΙΣ ΦΤΩΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ .. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ . ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ .ΛΕΩ ΙΣΩΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης