"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Άνδρας βρέθηκε δολοφονημενος στον Αλμυρό

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε στο κέντρο του Αλμυρού, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου, με πιθανή αιτία τη ληστεία.

Νεκρός είναι ο Αριστείδης Κολοβός, το αίμα του ο οποίου δεν βρέθηκε μόνο γύρω από το άψυχο σώμα του, αλλά και στους διαδρόμους, ακόμη και στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε, γεγονός που προφανώς κινητοποίησε τους περιοίκους να δουν ότι κάτι άσχημο συμβαίνει και να ειδοποιήσουν την αστυνομία, η οποία -προς το παρόν- δεν δίνει στη δημοσιογραφική έρευνα περισσότερες πληροφορίες.

Περίοικοι μεταφέρουν ότι μάλλον είναι χτυπημένος στον ώμο από όπλο, αλλά κανείς επίσημος φορέας δεν το επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής.

Ιατρός του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, προσήλθε στο σημείο και επιβεβαίωσε τον θάνατό του, ενώ αναμένονται ειδικά κλιμάκια της αστυνομίας για σήμανση και περαιτέρω έρευνες.

Σϋμφωνα με τα νέα στοιχεία που διαρρέουν για το τραγικό φονικό του 65χρονου Αριστείδη Κολοβού που συντάραξε την κοινωνία του Αλμυρού, ο γιός του θύματος ανήσυχος γιατί δεν βρήκε στην εργασία του τον πατέρα του, τον έψαξε στην οικία του, όπου και βρήκε το πτώμα του και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Το αυτοκίνητο του Αριστείδη Κολοβού, βρέθηκε κοντά στο Αερινό, τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου. Εικάζεται ότι διέφυγε με αυτό ο δράστης. Επίσης, η λίμνη αίματος είναι δύσκολο να προκλήθηκε από πυροβολισμό.

Κοντά στο άψυχο σώμα του, φτάνουν στα γραφεία μας (ανεπιβεβαίωτες από την αστυνομία πληροφορίες) ότι βρέθηκε αντικείμενο, μάλλον σιδεριά, που συνήθιζε να κρατά για άμυνα.

Αναμένουμε μέχρι αυτή την ώρα τη σήμανση για περαιτέρω έρευνες.

Πηγή: almyros.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης