"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στη Φαρκαδόνα: “Αγρίεψε” ο Καραμάνος. Επίθεση σε δημοτική αρχή, Μεριβάκη και Μπαγιώτη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σκληρή επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο Ηλίας Καραμάνος , πρώην αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας επί δημαρχίας Θανάση Μεριβάκη. Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο επιτίθεται στη δημοτική αρχή για τη στάση της στο θέμα των σχολείων που επλήγησαν από τον εγκέλαδο.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η επίθεση κατά των πρώην “συντροφων” του στο δήμο Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη και Mιχάλη Μπαγιώτη για τους οποίους αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Εσείς, η αντιπολίτευση και αυτή που είναι “εδώ” και η άλλη που είναι στα “ξένα”…. αφήστε στην άκρη την καταστροφική πολιτική του “ώριμου φρούτου” και πάρτε θέση…. κάντε κάτι… σταματήστε να είστε αδρανεις και απλοί θεατές και ενεργοποιηθείτε…. Εκτός αν από υπουργό και πάνω… κάνετε την εμφάνισή σας”….

Η επιστολή διαμαρτυρίας του Ηλία Καραμάνου:

“Τα σχολεία των σεισμών”…. Όχι πως “βαραίνει” περισσότερο η δική μου άποψη από αυτή των συνδημοτών μου, αλλά σκέφτομαι μήπως θα μπορούσε ο Δήμος μέσου του δημάρχου ή των αντιδημάρχων ή του προέδρου των σχολικών επιτροπών να μπει στον κόπο και να μας ενημερώσει.

Να πει κάποιος στους δημότες και στην εκπαιδευτική κοινότητα του δήμου μας, σε ποιο σημείο βρίσκονται οι ενέργειες που αποφασίστηκαν στην συνάντηση που είχε γίνει με τους διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης στο δημαρχείο πριν 3 βδομάδες.

Να τους πει κάποιος την αλήθεια… Να πείτε πως δεν κάναμε τίποτα… γιατί δεν μας “ήρθε” καμία βοήθεια από την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία…. Από την άλλη…. πως να έρθει, αν δεν την διεκδικήσεις….

Να βγει κάποιος και να πει πως οι μαθητές κάποιου ή κάποιων σχολείων της Οιχαλίας, ίσως χρειαστεί να “μετακομίσουν”… σε γειτονικό χωριό με πιθανές κάποιες άλλες προοπτικές…

Να βγει κάποιος και να πει, πως και τα άλλα σχολεία των άλλων χωριών που υποσχεθήκαμε να είναι έτοιμα, όταν θα αρχίσουν τα μαθήματα μετά το Πάσχα -μεσολαβούν και οι 15/μέρες διακοπές του Πάσχα – ακόμα δεν ετοιμάστηκαν…

Να βγει κάποιος και να πει πως οι δικές τους προτεραιότητες είναι διαφορετικές από αυτές των δημοτών….

Να μιλήσει κάποιος υπεύθυνα και να πει, πως εμείς, η δημοτική αρχή, βάζουμε σε πρώτη μοίρα τις “πλατείες” και τα “κανάλια”…. και σε δεύτερη μοίρα τα σχολεία….

Καλό το φυσικό αέριο αλλά θα χρειαστούν “ανοιχτά σχολεία” για να χρησιμοποιηθεί…

Η δικαιολογία πως είναι μεγάλο το κόστος επιδιορθωσεων και πρέπει να το αναλάβει το κράτος, δεν πείθει…. Όπως η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε βρει τις 200.000€ και είχε κάνει τις παρεμβάσεις της στο γυμνάσιο Οιχαλίας και στα δημοτικά σχολεία Οιχαλίας, Φαρκαδόνας, Ζαρκου, Γριζανου, Σερβωτων…. έτσι και η τωρινή δημοτική αρχή, αν ήθελε και αν είχε την παιδεία και την εκπαίδευση σε προτεραιότητα, θα μπορούσε να παρέμβει…

Μπορεί το τίμημα να είναι μεγάλο… αλλά πιστέψτε με, αξίζει!!!! Και επειδή η συγκεκριμένη δημοτική αρχή όπως δείχνουν τα πράγματα δεν………..

Εσείς, η αντιπολίτευση και αυτή που είναι “εδώ” και η άλλη που είναι στα “ξένα”…. αφήστε στην άκρη την καταστροφική πολιτική του “ώριμου φρούτου” και πάρτε θέση…. κάντε κάτι… σταματήστε να είστε αδρανεις και απλοί θεατές και ενεργοποιηθείτε….

Εκτός αν από υπουργό και πάνω… κάνετε την εμφάνισή σας….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης