"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

“Άρχισαν τα όργανα” …… στη Φαρκαδόνα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Aν και απομένει 1,5 χρόνος περίπου για τις δημοτικές εκλογές στη Φαρκαδόνα άρχισαν τα όργανα νωρίς-νωρίς . Η νέα επίθεση κατά του δημάρχου Θανάση Μεριβάκη έρχεται από τον γνωστό επιχειρηματία Θανάση Μπότη : [ αλιευθέν από το διαδίκτυο ]

 

“Πριν 4 χρονια σαν σημερα η οικογενεια Μποτη αγωνιστηκε για εναν ανθρωπο να γινει ο πρωτος δημοτης του δημου φαρκαδονας.
Και το καταφεραμε με προσωπικο κοστος και αλλα ειδη κοστοι.
Αλλα για τον κυριο που ετρεξε η οικογενεια μου πηρε την μεγιστη απογοητευσει μεσα στους επομενου δυο μηνες προς το προσωπο μας.
Ο κυριος αυτος ηθελε ανθρωπακια για να τα χειριζεται οπως θελει και εκανε κλικα με ανθρωπους του ιδιου συναφη με αυτον.
Απο την μερια μου αισθανομαι απογοητευση γιατι πιστευαμε οτι θα ηταν ενας ανθρωπος δικαιος και μερακλης για τον τοπο μας .
Απο την αλλη αισθανομαι ανακουφιση γιατι εμαθα ποιος ειναι ο ανθρωπος που ειχα διπλα μου και μεσα στην οικογενεια μου.
Αισθανομαι πανω απο ολα να πω οτι ηρθε η ωρα καποιοι να πανε στα σπιτια του γιατι καταστρεφουν τον τοπο μας που τοσο αγαπησαμε και πρεπει να γινει η αλλαγη απο νεους σε ηλικια και νεα ατομα στην αυτοδιοικηση και οχι το παλιο κομματικο συμφερον καποιον.
Γι αυτο αποφασισαμε μετα απο πολυ σκεψει και πολλα μυνηματα που εχουμε επαφη καθημερινα με τον απλο κοσμο να σκεφτουμε και πραγματικα μας ενδιαφερει πλεον να κανουμε μια κινηση για το καλο του δημου μας και τους δημοτες να τρεξουμε ποιο ενεργα για το δημος μας μεσα στους επομενους μηνες”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης