"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Άρχισαν τα όργανα ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

papathanasiou
Άρχισαν τα όργανα και στα Τρίκαλα μετά την ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό για τον Προκόπη Παυλόπουλο , είναι χαρακτηριστικό αυτό που έγραψε στο διαδίκτυο ο Δημήτρης Παπαθανασίου .

“Εγώ πάντως εντολή με τη ψήφο μου να εκλέξουν τον Παυλόπουλο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν έδωσα σε κανένα υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα”.

 

Για να το ξεκαθαρίσουμε . Προσωπικά σέβομαι την πολιτική στάση του Προκόπη Παυλόπουλου,ως ενός συνεπούς και έντιμου φιλελεύθερου πολιτικού.


Εναντιώνομαι στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του, ως Προέδρου της Δημοκρατίας γιατί αποδυναμώνει τη θέση της αριστεράς στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό αλλά και εν` όψει της σκληρής διαπραγμάτευσης με τους δανειστές της χώρας .

Δεν διατηρώ καμία εμπιστοσύνη, αν αύριο μεθαύριο μπροστά σε ένα σκηνικό ρήξης μαζί τους (σενάριο που δεν επιθυμούμε, αλλά που και δεν αποκλείουμε) ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το θεσμικό του ρόλο για να θέσει αναχώματα στην άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής.


Αλλά επίσης αρνητική σηματοδότηση είχε και το πως λήφθηκε η πρόταση , μέσα στο στενό περιβάλλον των γραφείων του Μαξίμου και όχι στα συλλογικά όργανα του κόμματος ή έστω της κοινοβουλευτικής ομάδας και χωρίς καμία ουσιαστικά εσωκομματική διαβούλευση.

 

Δημήτρης Παπαθανασίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης