"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

Άρχοντες ,τα μπλάρια θέλουν τάισμα και οι χαζοί αλάργα…! 

lafarm

Σχετικά άρθρα

O Xρ.Μιχαλάκης απολάμβανε λίγες στιγμές χαλάρωσης στη παραλία της Γλύφας,με  εκλεκτούς φίλους , μακριά από τη ρουτίνα των καθηκόντων του και τις ενοχλητικές κλήσεις στο κινητό .
Δεν άντεχε άλλο τα σιρόπια του Αγοραστού και τη μίρλα από τα δικά του ορφανά (Μπουτίνα ,Κολλίτσα,Μπάρδα και Γακόπουλο),που έβγαζαν ένα παλαβό άγχος για την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές.
Κι εκεί που πλατσούριζε τα πόδια του στα κρυστάλλινα  νερά του Ευβοικού κόλπου, ήρθε η μεγάλη ταραχή .
Άρχοντες ,τα μπλάρια θέλουν τάισμα και οι χαζοί αλάργα…! 
Ο θείος, κατά κόσμον Γεώργιος Καρανάσιος, αναστατωμένος κάτω από τα ολόμαυρα γυαλιά του, έτρεξε ουρλιάζοντας  στο χυμένο στην άμμο  Αντιπεριφερειάρχη : Σήκω να φύγουμε ,μόλις με ενημέρωσε ο εκτελών χρέη Διευθυντού  στο ίδρυμα (έτσι αποκαλούσαν μεταξύ τους, το κτίριο της οδού Λαρίσης) , Μιχαλάκης Περιστέρης ,ότι έκαμαν κίνημα οι μπακακιασμένοι.
Ο Κίτσος Αναστασίου έχει  κάνει κατάληψη το γραφείο σου και ο Μπαγιώτης την καρέκλα του προέδρου της ΝΟΔΕ.
Allor, c`este la guerre, αναφώνησε ως άλλος Ι.Μεταξάς ο Τρικαλέζος αυτοδιοικητικός άρχων του νομού.
Φώναξε τον Τρέλλη που έπαιζε με τα μπρατσάκια του στα ρηχά, πετώντας ταυτόχρονα  την πετσέτα του στο κεφάλι του γνωστού δημοσκόπου Καρδούλα ,που είχε χωθεί μέχρι το λαιμό στην άμμο και ξεκίνησαν να πάνε πίσω στο βασίλειό τους.
Ο γνωστός θεσμικός φώναζε να τον ξεθάψουν , αφού ήταν παγιδευμένος και αδυνατούσε να τους ακολουθήσει, αλλά ματαίως. Βλέποντας τους συντρόφους του να τον εγκαταλείπουν και να απομακρύνονται  πρός το αυτοκίνητο σκέφτηκε ότι ήταν λάθος, που δεν έβαλε τελικά στο γκάλοπ όλα τα νούμερα των Τρικάλων.
Φτάνοντας αλαφιασμένοι στο κτίριο της Νομαρχίας οι φυσικοί ηγέτες του νομού . τους περίμεναν τα στελέχη της τοπικής ΝΔ και τα κανάλια, που έπαιρναν συνέντευξη από τον Μπάτσμαν,που ανέλυε με την χαρακτηριστική του ευφράδεια ,ως πρώην χωροφύλακας τα δεδομένα.
Δίπλα του το κορδωμένο πουλέν του ,με σταυρωτό κουστούμι και γραβάτα ,ο φιλόδοξος  φύλακας εξωτερικής, εκστασιασμένος με την ανάλυση που έκανε το πρότυπο του .
Το θέμα κωμικό, αλλά ενδεικτικό της πραγματικότητας που υφίσταται και του θεάματος που προσφέρει σε τοπικό επίπεδο η παράταξη.
Εκείνη τη στιγμή και σε πανελλήνια μετάδοση, ο γνωστός ασκληπιάρχης Ηλίας Βασιλός  με στεντόρια φωνή, έκανε on air, την μεγαλύτερη πολιτική δήλωση όλων των εποχών : Άρχοντες ,τα μπλάρια θέλουν τάισμα και οι χαζοί αλάργα…!
Μαυρογιαλούρος.
( Η στήλη αποτελεί ευθυμογράφημα και το περιεχόμενό της, δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης