"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.3 C
Trikala

Άψογη η διοργάνωση του τοπικού πρωταθλήματος ΜΤΒ από τον Ποδηλατικό Τρικάλων.

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 

Ένα επιτυχημένο διήμερο γεμάτο ορεινή ποδηλασία, διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων στον πανέμορφο λόφο προφήτη Ηλία. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι φίλοι του ΜΤΒ παρακολούθησαν από κοντά   ποδηλατικές  κόντρες, που ανέδειξαν τους πρωταθλητές  κεντρικής Ελλάδας στις  μικρές και μεγάλες κατηγορίες.

 

Στους αγώνες συμμετείχαν οι ομάδες από την κεντρική Ελλάδα: Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, Π.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΚΡΑΤΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π.Ο.ΒΟΛΟΥ, Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ και    έλαβαν μέρος  με  περίπου 100 αθλητές.  Στους αγώνες μεταξύ των θεατών βρέθηκαν και  ο ολυμπιονίκης Γεωργαλής Δημήτρης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Βολικάκης Χρήστος, ο πρόεδρος της ΕΟΠ Τερζής Θανάσης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠ Τσοπούρογλου Σάββας  και ο εκπρόσωπος του  δήμου Λάππας Μιχάλης,  όπου στο τέλος των αγώνων έκαναν και τις απονομές στους νικητές. Αλυτάρχης του αγώνα ήταν ο Στέργιος Σαλπαδήμος.

 

Ο Ποδηλατικός Τρικάλων συμμετείχε με 13 ποδηλάτες από την ακαδημία ποδηλασίας. Οι μικροί  ποδηλάτες της ομάδας μας αν και αρχάριοι στο άθλημα τα κατάφεραν πολύ καλά. Τα αποτελέσματα για την ομάδα μας έχουν ως εξής: Στα μίνι μικρά κορίτσια η Εύα  Ντάκου κέρδισε ακόμη ένα μετάλλιο 2η (αργυρό μετάλλιο). Μίνι μικρά αγόρια  ο  Ντίνος Ζιντζόβας ήταν 4ος και ο Ηλίας Ζώτος 8ος .

Στα μίνι μεγάλα αγόρια που είχε και τον  μεγαλύτερο συναγωνισμό έγιναν πολλές κόντρες για την νίκη. Ο Νίκος Καρατζούνης πολύ μαχητικός κατέκτησε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο), ο Αποστόλης Ντάκος με σταθερή απόδοση ήταν 4ος , ο Θανάσης Νταμάγκας 7ος , Χρήστος Ιακωβάκης 10ος , Νίκος Χρυσόμαλλος 11ος , Τάσος Τσέλιος 13ος και Άρης Στουκογεώργος 15ος . Στην κατηγορία των παμπαίδων είχαμε τον Κώστα Κουτσιβέτα στην 7η θέση και τον Παναγιώτη Μίσιο στην 8η . Στην κατηγορία ανδρών ο Βαίος Μανασής ήταν 18ος .

 

Τον Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ  τον στηρίζουν επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται έμπρακτα για την ανάπτυξη της ποδηλασίας και γενικότερα του αθλητισμού στην πόλη μας.  Τους ευχαριστούμε γι αυτό και αξίζει μια αναφορά σε αυτές τις επιχειρήσεις:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), STAVRAKIS (ελαστικά), VOLVO service (Σκορδάς – Τζέκος), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα), VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΜΑΡΑΒΑΣ (κρέατα), Μιχαλίτση Μαρία (μονωτικά – οικοδομικά – υλικά) και ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Στην ποδηλατική ακαδημία της ομάδας μας παραδίδονται μαθήματα ασφαλούς χρήσης του ποδηλάτου μέσα στην πόλη αλλά και εκτός αυτής. Τεχνικές οδήγησης σε διαφορετικές συνθήκες, τρόποι χειρισμού του οχήματος, κώδικας οδικής κυκλοφορίας και πολλά άλλα σε συνδυασμό με την άθληση.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού. Facebook: Ποδηλατικός Τρικάλων   Cycling Club.

Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης