"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Έθαψαν νεκρό μωρό σε περιοχή της Λάρισας – Σοβαρά στη ΜΕΘ του ΠΓΝΛ η 38χρονη μητέρα – Ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένα οικογενειακό δράμα αποκάλυψε η εσπευσμένη εισαγωγή προχθές μιας 38χρονης γυναίκας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με τους γιατρούς να διαγιγνώσκουν τοκετό και την ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίζει θαμμένο το νεκρό νεογνό σε αγροτική περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , η 38χρονη, που φέρεται να δηλώνει άγνοια για την κύησή της, μετά από έντονους πόνους μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων του ΠΠΓΝΛ διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία προέρχεται από τοκετό και διαπιστώνοντας επίσης ότι η 38χρονη αντιμετωπίζει κινδύνους με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει, αποφάσισαν την εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ερευνώντας την υπόθεση επιβεβαίωσαν τη διάγνωση των ιατρών ότι προηγήθηκε τοκετός αφού, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, με πρωτοβουλία τους οικείοι της 38χρονης προχώρησαν στην ταφή του νεογνού, το οποίο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., γεννήθηκε νεκρό.

Το γεγονός το επιβεβαίωσε και ο αδερφός της 38χρονης, ο οποίος μίλησε στο Star και αποκάλυψε πως εκείνος ήταν που πήρε το νεκρό βρέφος και το έθαψε με τα χέρια του.

«Ήταν πολύ μικρό…λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό»

«Δεν το γνώριζε κανείς, ούτε η ίδια. Μέχρι τώρα πήγαινε στα πρόβατα», ανέφερε ο αδερφός της 38χρονης, ο οποίος είπε πως δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Πρόσθεσε, μάλιστα, για την αδερφή του: «Η ίδια λέει πως έβγαλε αίμα. Αν ήξερε ότι ήταν έγκυος, δεν θα ερχόταν στα πρόβατα. Εγώ πήγα και το έθαψα. Ήταν πολύ μικρό. Ίσα που καταλαβαινόταν, πώς να το πω… Ήταν λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό», είπε ο αδερφός της 38χρονης.

Σημειώνεται πως η 38χρονη νοσηλεύεται σε ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση καθώς είχε περιέλθει σε σηπτική κατάσταση, λόγω έντονης αιμορραγίας.Η γυναίκα είναι ανύπαντρη και ζει στο πατρικό της στην Ελασσόνα, με τους ηλικιωμένους γονείς της και τον έναν από τους δύο μεγαλύτερους αδελφούς της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης