"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων έδωσαν το  παρών όλοι οι εργαζόμενοι. Τις καθιερωμένες ευχές απηύθυνε η πρόεδρος κ Ματίνα Κούκια.

Mατίνα Κούκια Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Τρικάλων :

Σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του συλλόγου. Συνάδελφοι, άλλη μια χρονιά τα καταφέραμε. Καταφέραμε να φτάσουμε στο τέλος της και σήμερα, να είμαστε όλοι μαζί εδώ για να ευχηθούμε μια νέα αρχή και να αναζητήσουμε καινούργιες ελπίδες.

Μαζί με τη νέα χρονιά ξεκινά και μια καινούργια 10ετία και αν κάνουμε μία γρήγορη ανασκόπηση στις προηγούμενες 10ετίες θα διαπιστώσουμε ότι οι εργαζόμενοι στο κλάδο υγείας είχαν μπεί πάντα σε δεύτερη μοίρα.

Όλοι μας γνωρίζουμε, πως, όταν υπήρχε οικονομική ευμάρεια στη χώρα, διατίθονταν υπέρογκα ποσά για υποδομές , κτιριακές εγκαταστάσεις εξοπλισμούς και τόσα άλλα, αφήνοντας τους εργαζόμενους στο περιθώριο.

Όταν δε πάλι οικονομική στενότητα, οι εργαζόμενοι ήταν εκείνοι που έβαζαν πλάτη με πάγωμα και μειώσεις μισθών. Με τούτα και με τ’ άλλα έχουμε φτάσει στη 4η 10ετία από την ίδρυση του ΕΣΥ και ακόμη παλεύουμε για την ένταξή μας στα ΒΑΕ για προσλήψεις προσωπικού, για αυξήσεις μισθών, για καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Σήμερα θα ευχηθούμε το 2020 ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ και η καινούργια 10ετία να δικαιώσει τους αγώνες μας όλα αυτά τα χρόνια. Η σημερινή μας εκδήλωση συνέπεσε με τον ερχομό του νέου Διοικητή.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο βαρύ και δύσκολο έργο που μόλις ανέλαβε. Λένε ότι «τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς» κ. Διοικητά και ένα από τα δύσκολα αυτής της υπηρεσίας που μόλις αναλάβατε είναι και το προσωπικό της.

Είναι δύσκολο, κουρασμένο και θυμωμένο και ευχόμαστε η νέα διοίκηση να σκύψει με σεβασμό στα προβλήματά του. Εμείς θα είμαστε εδώ να στηρίζουμε το δημόσιο χαρακτήρα του νοσοκομείου και κάθε τι θετικό για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας αλλά πάντα με τη στήριξη και τη διευκόλυνση των εργαζομένων στη παροχή Υπηρεσιών υγείας.

Ευχαριστούμε για τη παρουσία όλων σας , και να ευχηθούμε και προσωπικά στο καθένα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ- ΑΓΑΠΗ και ΧΑΡΑ Σε σας και τις οικογένειές σας!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης