"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

‘Έκτη σερί νίκη για ΑΟΤ που νίκησε και την πρωτοπόρο ΛΑΜΙΑ με 1-0

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζουν τη νικηφόρα πορεία τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τα Τρίκαλα καθώς επιβλήθηκαν με 1-0 της Λαμίας. Το γκολ σημειώθηκε στο 3ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαννιτσάνη (φωτογραφία από goaltrikala.gr). Οι “κυανέρυθροι” δεν απειλήθηκαν από τη Λαμία και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Μουμίν και Κουσκουνά να σημειώσουν και άλλα γκολ, ενώ διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για μη καταλογισμό πέναλτι στον Στεβάνοβιτς στο 42′. Σκόρερ που έκρινε και την τελική έκβαση του αγώνα ήταν ο Γιαννιτσάνης μόλις στο 3′, νικώντας από το σημείο του πέναλτι τον Πίτκα, σε παράβαση που κέρδισε ο Κουσκουνάς σε κράτημα του Κοτσώνη.
Πάνω σε αυτό το γκολ, τα Τρίκαλα «έχτισαν» την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, αφού έκλεισαν τις γραμμές τους, γύρισαν λίγα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δυσκολεύοντας πολύ την ποιοτική επιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων.
Με την εικόνα του β’ ημιχρόνου, ήταν φανερό ότι η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είχε μπλοκάρει και βάσει ευκαιριών τα Τρίκαλα δικαιούνταν ένα δεύτερο τέρμα. Μόλις στο 50′ ο Μουμίν σε κεφαλιά που έπιασε νικήθηκε από τον Πίτκα, ενώ στο 63′ και πάλι ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων βγήκε νικητής σε φάση τετ-α-τετ με τον Κουσκουνά.
Χωρίς πρόβλημα οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι τέλους αν και στο 91′ ο Στεφάνοβιτς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.
Πλέον, η Λαμία έμεινε στους 53 βαθμούς, δίνοντας το δικαίωμα στον Άρη να πλησιάσει στους τρεις μετά την επικράτησή του επί του Πανελευσινιακού.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης (87’ Μαχαμάτ), Ρομπέρ (63’ Μπαϊκαρά), Μουμίν, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γιαννιτσάνης (76’ Μπαλμπόα).
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Κοτσώνης (59’ Τσόβιτς), Ρότσα, Όμο, Μπλάζιτς Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (75’ Καραγιάννης), Ματσούκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης