"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.9 C
Trikala

Έλληνα δες την πείνα του Τούρκου, για να ξεχάσεις τη δική σου φτωχοποίηση..!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κώστας Κουτσονάσιος.

“Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό”(Αβραάμ Λίνκολν-πρόεδρος των ΗΠΑ).


Τη παραπάνω ρήση του Αμερικανού πολιτικού θυμήθηκα, παρακολουθώντας τα εγχώρια ΜΜΕ να μεταδίδουν καθημερινά εικόνες εξαθλίωσης Τούρκων πολιτών, στην ουρά για φθηνό ψωμί.


Η κυβέρνηση μέσω του προπαγανδιστικού της μηχανισμού , αντί να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις του ενεργειακού Αρμαγεδώνα που βιώνουμε, το πληθωρισμό που καλπάζει και τη φτωχοποίηση των πολιτών που έρχεται, προβάλλει κατά συρροή εικόνες από τη πρόσκαιρη οικονομική κρίση στη γείτονα.

“Η ακρίβεια ρίχνει κυβερνήσεις” έλεγαν πάντα οι παλαιοί κοινοβουλευτικοί κι αυτό φαίνεται ότι δεν το ενστερνίζονται σήμερα οι κυβερνώντες που πιστεύουν αφελώς, ότι θα ξεπεράσουν κι αυτό το σκόπελο με τη αμέριστη συμπαράσταση των αργυρώνητων Media.


Η πολιτική ιστορία αγαπητοί μου όμως διεθνώς και στη χώρα μας, άλλα διδάσκει..

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αλήθεια είναι όλα αυτά. Συγχαίρω τον συντάκτη του άρθρου για την ανεξαρτησία γνώμης που τον διέπει. Εάν ήταν όλοι έτσι, στο πολιτικό σκηνικό και στο δημοσιογραφικό τομέα και ευδοκιμούσε η αλήθεια και όχι τα κομματόσκυλα, άλλη θα ήταν η μοίρα της χώρας μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης