"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Ένα – ένα πέφτουν τα κάστρα του Παρθένη …

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι εργαζόμενοι του Κ.Υ. Τρικάλων(πρώην ΙΚΑ) (όσοι έχουν απομείνει λόγω μετακινήσεων), στηρίζουν “Λαϊκή Συσπείρωση” και διαμαρτύρονται για τις ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ!! Στη φωτογραφία οι κυρίες Μπακάση και Τσιοτινού υποψήφιες με τον Τάσο Τσαπλέ για την περιφέρεια Θεσσαλίας , η κ. Ευαγγελοπουλου με την παράταξη του κ. Καίκη , με την πρόεδρο των εργαζομένων και μέλη του ΔΣ. Στην παρακάτω φωτογραφία άλλο ένα “κάστρο” , οι παθολογικές κλινικές του νοσοκομείου Τρικάλων στηρίζουν Γιώργο Καίκη . Στέφανος Μυλωνάς , Άγγελος Ζορμπάς και Παναγιώτης Μπουρλιός παρέστησαν στην προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης και ψηφίζουν δαγκωτό Βάϊο Τάσιο . ..

Οι Παθολογικές κλινικές του Νοσοκομείου Τρικάλων στηρίζουν Γιώργο Καΐκη

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τοπικοί μεγαλοπαράγοντες λογάριασαν ότι οι δημόσιες υπηρεσίες είναι δεξαμενές ψήφων και θεώρησαν ότι μπορούν να γίνουν τσοπάνηδες σε μαντριά. Έταξαν, πίεσαν, εκφόβισαν, εκβίασαν αλλά λογάριασαν χωρίς το ξενοδόχο. Οι εργαζόμενοι δεν είναι και δε θα γίνουν πρόβατα κανενός τσοπάνη.

  2. Χθες είχατε γράψει:
    Συναδελφική αλληλεγγύη και άνοιγμα προς τα αριστερά
    στην Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Επιμένουμε και Μένουμε στις σταθερές αριστερές αξίες !!! Βάσω Μπακάση και Μαρία Ευαγγελοπούλου
    ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

    Ματίνα Κούκια , Nίκος Ρίζος

    Δε νιώθει καλά ο Παρθένης ….ετοιμάστε τα επείγοντα ή μήπως κι αυτά στηρίζουν Βάσω Μπακάση και Βάιο Τάσιο;;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης