"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Ένα γελαστό απόγευμα για τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένα γελαστο απόγευμα για τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Ο Φιλανθρωπία Διεθνής Οργανισμός, με Πρόεδρο την Εφη Παπαστυλου ενεργεί για την καταπολέμηση της φτώχειας και της πείνας διεθνώς .

Σε συνεργασία με την UNESCO νοτίων προαστίων διοργάνωσε ενα πάρτυ για να προσφέρει χαρά και διασκέδαση στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα του ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η εκδήλωση «Μια όμορφη μέρα στη παράλια για τα παιδιά» ήρθε στην ιδανική περίοδο που τελείωσε η άρση του λοκντάουν, και πρόσφερε μια γεύση ελευθερίας στα παιδιά που έχουν στερηθεί τις δραστηριότητες που συμβάλλουν στη μόρφωση, την ψυχαγωγία καθώς και την κοινωνικοποίηση τους.

Η εκδήλωση ψυχαγώγησε τα παιδιά με μουσική, χορό και καραοκε, και μπορέσουν να απολαύσουν λίγες ώρες έξω από το ίδρυμα που τους φιλοξενεί και ευχαριστήθηκαν την παραλία, και τον κόσμο που τους αγαπά που ήρθε να τα στηρίξει και να τους προσφέρει λίγη αγάπη και χαρά.

Ο Φιλανθρωπία Διεθνής Οργανισμός θέλει επίσης να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για της ανάγκες που έχει το ίδρυμα ΠΙΚΠΑ, και ελπίζει ότι μετα από αυτήν την εκδήλωση θα μπορέσει να καλυτερεύσει της συνθήκες διαβίωσης των παιδιών.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Efi Papastylou, εξωτερικοί χώροι και δέντρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης