"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

Ένα γελαστό απόγευμα για τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ Διεθνής Οργανισμός πρόεδρος του οποίου είναι η συμπολίτισσα κ. Εφη Παπαστύλου, σε συνεργασία με την UNESCO νοτίων προαστίων αποφάσισε να διοργάνωση μια εκδήλωση για να προσφέρει χαρά και διασκέδαση στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα του ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Ρούχα και …καπάκια για τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ Βούλας – 3Β Βάρη Βούλα  Βουλιαγμένη

Η εκδήλωση «Μια όμορφη μέρα στη παράλια για τα παιδιά» έρχεται στην ιδανική περίοδο που ξεκινά η μερική άρση του λοκντάουν, και μπορεί να προσφέρει μια γεύση ελευθερίας στα παιδιά που έχουν στερηθεί τις δραστηριότητες που συμβάλλουν στη μόρφωση, την ψυχαγωγία καθώς και την κοινωνικοποίηση τους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η εκδήλωση στοχεύει στο να ψυχαγωγήσει τα παιδιά με μουσική, χορό και καραοκε, ώστε να μπορέσουν να απολαύσουν λίγες ώρες έξω από το ίδρυμα που τους φιλοξενεί και να ευχαριστηθούν την παραλία, και τον κόσμο που τους αγαπά και να έρθει να τα στηρίξει και να τους προσφέρει λίγη αγάπη και χαρά.

Ο Φιλανθρωπία Διεθνής Οργανισμός θέλει επίσης να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για της ανάγκες που έχει το ίδρυμα ΠΙΚΠΑ, και ελπίζει ότι μετα από αυτήν την εκδήλωση θα μπορέσει να καλυτερεύσει της συνθήκες διαβιώσεις των παιδιών.

Παραλία ΠΙΚΠΑ Βούλας - YouTube

Επιθυμεί από τον κόσμο που αγαπά τα παιδιά να παρευρεθεί στην εκδήλωση που διοργανώνει , και να προσφέρει ότι μπορεί για τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Ο Φιλανθρωπία Διεθνής Οργανισμός έχει ήδη διασφαλίσει τον μπουφέ, που δίνετε με την ευγενική χορηγία της Delifrance, και την διακόσμηση του χώρου από την χορηγία της Wind .

Δεδομένου της δύσκολης περιόδου που διανύουμε, θα υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα θέσεων. Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν, αλλά για να τηρηθούν τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας του Κορωναίου , παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν να επικοινωνήσουν με το οργανισμό ώστε να διασφαλίσουν την θέση τους. Οποιαδήποτε δωρεά είναι ευπρόσδεκτη. Στοιχεία επικοινωνίας : Τηλ : +30 211 1174 399 & +306044825660 Email : info@phil-int.org

Λίγα λόγια σχετικά με το ΠΙΚΠΑ Βούλας

Το ΠΙΚΠΑ ιδρύθηκε το 1914, για τη φροντίδα των θυμάτων πολέμου, όμως μετα από χρόνια, εξελίχθηκε σε προνομιακό φορέα για τη φροντίδα και προστασία του παιδιού. Το ΠΙΚΠΑ προσφέρει υπηρεσίες καινοτόμες και πρωτοποριακές για την εποχή του.

Σήμερα το ΠΙΚΠΑ φιλοξενεί 80 παιδιά στις εγκαταστάσεις της Βούλας. Τα παιδιά αυτά είναι με ποικίλες αναπηρίες (κυρίως με αυτισμό και νοητική υστέρηση), ηλικίας λίγων μηνών ως 20 χρόνων περίπου. Το ΠΙΚΠΑ φιλοξενεί παιδιά τα οποία παρουσιάζουν κινητική ή και νοητική αναπηρία κάθε βαθμού.

Το Κέντρο τους παρέχει αποκατάσταση (εργοθεραπεία, φυσιοθεραπεία, λογοθεραπεία, ψυχολογική στήριξη και αθλητισμό. Το ΠΙΚΠΑ προσφέρει στα παιδιά με αναπηρία, προστασία, αποκατάσταση, ειδική διαπαιδαγώγηση και κοινωνική ένταξη, διασφαλίζοντας τον στόχο του να είναι ευτυχισμένα στην καθημερινότητά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης