"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ένα λάθος έκανε

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παρακολουθώ την δυσάρεστη έκπληξη – αν και σταμάτησε εδώ και καιρό η έκπληξη – για τους ανθρώπους που επιλέγει η κυβέρνηση να υπηρετήσουν ως μετακλητοί σε υπουργεία, γενικές γραμματείες κλπ.
Το πρώτο σοκ από τις υπουργοποιήσεις πέρασε φαίνεται – ο Παύλος Χαϊκάλης τι να κάνει τώρα; Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ξεκίνησε να φοράει το αντηλιακό της. Ο Αλέκος Φλαμπουράρης κάνει τόσο συντονισμό κυβερνητικού έργου που δεν υπάρχει πλέον κυβερνητικό έργο.
Διαμαρτύρονται, λοιπόν, πολλοί ότι δεν ανταποκρίνονται τα προσόντα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ για τις συγκεκριμένες θέσεις που αναλαμβάνουν και αναρτούν τα ΦΕΚ διορισμού τους και στοιχεία των βιογραφικών τους.
Γιατί; Που να βρεθεί το Παράδειγμα;
Ανταποκρίνεται ο πρωθυπουργός στο αξίωμά του ώστε να πρέπει να ισχύσει κάτι διαφορετικό για τους υφισταμένους του;
Ο κυβερνήτης αυτής της χώρας είπε μόλις χθες ότι ο Βαρουφάκης έλεγε ανοησίες. Ποιος τον είχε επιλέξει και ποιος τον κάλυπτε πολιτικά μέχρι την τελευταία στιγμή; Θα μου πουν οι όψιμοι υποστηρικτές του: Ένα λάθος έκανε. Ένα (1) ;

Φωτεινή Αναστασίου, μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχεις πολύ κοντή & επιλεκτική μνήμη. Ερώτηση :ζήτησες ποτέ από το συριζα να σε αξιοποιησει; (για προσπάθησε να θυμηθείς )
    Ερώτηση 2. Η λέξη τρικομματική σου λέει τίποτα (ερτ,ρουσφέτια 4-2-1,αγροτική, ταχ ταμιευτηριο, λίστα μποργιανς&λαγκαρντ)

  2. Οσο για το τελευταιο , ειναι απολυτως αληθες , το εχω απο εναν πρωην πανεπιστημιακο δασκαλο του Τσιπρα στο Πολυτεχνειο , που τωρα διδασκει στο Παρισι. Ο Τσιπρας , ως φοιτητης , εξεβιαζε τον προβιβασμο του στο επομενο ετος σπουδων , ως συνδικαλιστης.

  3. Καλά κοπέλα μου ,εσύ δεν ήσουν μετακλητή στον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ – Κυρίτση; Δεν μας θυμίζεις τα προσόντα σου και την και την προκυριξη με την οποία προσελήφθηκες και σε ταίζαμε με καλό μισθουλάκι; Και άσε το προσκύνημα σε Κουβέλη – Κυρίτση για ” δουλίτσα και τακτοποίηση” παρεπιπτόντως τον Λιάνη τον ξέρεις; αλλο προσκύνημα εκεί! Είναι γνωστό ότι σε σε σπρώχνουν σ’ αυτό το ν δρόμο η μανα σου και ο πατερας σου. Καλά κάνεις και βρίζεις τον ΣΥΡΙζΑ, αλλά τα ιδια κανετε και εσεις οικογενειακώς Πάντως αν κρίνουμε από τα γραπτά σου, καλύτερα να ασχοληθείς με την μοδιστρική. και μην σκαρφαλώνεις πολύ στο δέντρο δημοσίως, γιατί την παροιμία σχετικά με τον πισινό της μαιμούς, φαντάζομαι να την ξέρεις

  4. Αχου τα! Ξαμολήθηκαν πάλι τα συριζοτρολ! Μεγάλο πρόβλημα έχετε με την όποια κριτική τελικά. Και θέλετε όμως να έχετε μόνο εσείς γνώμη για το ποιος θα μιλάει και τι θα λέει. Και πάντα χωρίς ορθογραφία.
    Τελοσπάντων, κοντά σιμά τα βάγια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης