"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Παττακού

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Με χτύπησαν αρκετές φορές στο πρόσωπο και με έριξαν κάτω», δηλώνει στο protothema.gr η Ουκρανή, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τους τρεις κουκουλοφόρους – Οι δράστες αφαίρεσαν από το σπίτι μετάλλια, συλλογή με νομίσματα και κοσμήματα

Στόχος ληστών έπεσε τα ξημερώματα στη μονοκατοικία όπου διαμένει στα Πατήσια, ο εκ των πρωταιτίων  της Χούντας των Συνταγματαρχών, Στυλιανός Παττακός. Τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του και τον λήστεψαν.

Συγκεκριμένα, στις 4:00, οι άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν την πόρτα της οικίας και αφού ακινητοποίησαν την Ουκρανή οικιακή βοηθό, πήραν κοσμήματα, συλλεκτικά νομίσματα και αναμνηστικά μετάλλια του Στ. Παττακού.

Η γυναίκα που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρεις ληστές μίλησε στο protothema.gr. «Άκουσα κάποιο θόρυβο και σηκώθηκα από το κρεβάτι, ξαφνικά βρέθηκα με τρεις κουκουλοφόρους. Με χτύπησαν αρκετές φορές στο πρόσωπο και με έριξαν κάτω. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο από το σοκ. Ευτυχώς που ο κ. Παττακός κοιμόταν και δεν αντιλήφθηκε κάτι. Αργότερα όταν έφυγαν ανακάλυψα πως είχαν πάρει κοσμήματα, νομίσματα και κάποια μετάλλια του κ. Παττακού».

Ο ίδιος εκείνη τη στιγμή κοιμόταν. Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ένας Δικτάτορας…με πιζαμες!
    Αυτοί θα μας σωζαν από την κομμουνιστική απειλή;
    Αυτοί που κοιμούνται ορθιοι και έχουν για βοηθό μια πρωην μπολσεβικα;
    Πάλι καλά που δεν ήταν βιτσιοζοι οι κακοποιοι και δεν τον περιποιηθηκαν …οθωμανικα!!!!
    Gay Δικτάτορας δεν λέει!
    Αυτοί ήταν όλοι…άνδρες! …με την απειλή των όπλων όμως και με τις καπελαδουρες και τις στολές με τα σιριτια τα …αποκριατικα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης