"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Ένταση κατά την επίσκεψη του Παύλου Πολάκη στο νοσοκομείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επίσκεψη στα Κέντρα Υγείας και το νοσοκομείο Τρικάλων πραγματοποιεί από το πρωί  ο αναπλ. υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης με συνδικαλιστικά σωματεία και κόμματα  να πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο.

Ο Πάυλος Πολάκης , επειδή τα πνεύματα ήταν οξυμένα  εισήλθε στο νοσοκομείο από την πίσω πόρτα ενώ έντονη ήταν η παρουσία αστυνομικής δύναμης  .

 

Ο υπουργός συνοδευόμενος από τους τους τρεις βουλευτές του Σύριζα παραγματοποίησε περιοδεία στους χώρους του Νοσοκομείου , δήλωσε πως έμεινε ικανοποιημένος από τη λειτουργία του και μίλησε για κάλυψη κενών θέσεων και εύρυθμη λειτουργία νέων και παλαιότερων κλινικών.

Έξω από το νοσοκομείου έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες του σωματείου συνταξιούχων , του συλλόγου Γυναικών , του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΠΕΔΥ , της Λαϊκής Ενότητας  της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και εκπροσώπων φορέων και οργανώσεων.

«Μέχρι σήμερα έχουν αναλάβει υπηρεσία πάνω από 7.500 άνθρωποι στο χώρο της δημόσιας υγείας της χώρας μας και είναι στη διαδρομή να έρθουν άλλες περίπου 11.000, είτε με ολοκληρωμένες προκηρύξεις, με προκηρυγμένες θέσεις ή με θέσεις που θα προκηρυχθούν». Αυτά υπογράμμισε σήμερα το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείαςεύτερη μέρα της επίσκεψής του στο νομό Τρικάλων, την ίδια ώρα που στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείο, συνταξιούχοι και άλλοι φορείς πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, καταγγέλλοντας τον κ. Πολάκη ότι μοιράζει ψίχουλα και ψευτιές, ενώ αποδοκίμασαν και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σιμορέλη.

 

Ο κ. Πολάκης σημείωσε επίσης πως «τέτοια ένεση στο ΕΣΥ έχει να υπάρξει από τη δεκαετία του ΄80», για να προσθέσει:

«Νομίζω ότι περνάμε σε μια άλλη μέρα. Ψηφίζεται μαζί με το νόμο για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας που κλείνει και πλέον μπαίνουμε σε ήρεμα νερά για τα επόμενα δύο χρόνια, ψηφίζεται μαζί και το νομοσχέδιο για τις προμήθειες στο χώρο της υγείας το οποίο πρακτικά θα είναι ένα πολύ μεγάλο χτύπημα στην διαπλοκή, στην παραοικονομία και στο μαύρο χρήμα που υπήρξε στο χώρο και προχωρούμε με ταχείς ρυθμούς πλέον την έναρξη λειτουργίας των τοπικών μονάδων υγείας της χώρας, οι οποίες θα είναι , 260 δομές σε 65 πόλεις της χώρας».

Μιλώντας για το επίπεδο της παρεχόμενης υγείας στο νομό Τρικάλων ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ανέφερε πως «μπορώ να πω βλέποντας τους χώρους και επειδή και μέχρι την υπουργοποίηση ήμουνα μάχιμος γιατρός, ότι η πόλη των Τρικάλων, διαθέτει ένα εξαιρετικής ποιότητας νοσοκομείο, με πολύ καλό προσωπικό».

Και συνέχισε: «Επισκέφθηκα τη ΜΕΘ. Τέτοιες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, μόνο σε πολύ μεγάλες πόλεις βλέπεις και να χειρίζονται τα περιστατικά που χειρίζονται εδώ οι γιατροί σας. Επισκέφθηκα το χώρο όπου γίνονται και δύο αγγειοπλαστικές. Πιστεύω ότι έχουμε ενισχύσει το νοσοκομείο της περιοχής σας με περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, παραπάνω σε σχέση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, από πλευράς κρατικού προϋπολογισμού.

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκδηλώσεις υπερβάλλοντος θαυμασμού ήταν όλα αυτά!
    Αυτόγραφο θα θέλαν και συνωστίστηκαν στην είσοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης