"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23 C
Trikala

Έντονες αντιδράσεις κατά Κεραμέως από την Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία: “ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πέρα από την πανδημία του κορονοϊού έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την πανδημία εξυπηρέτησης συμφερόντων στην οποία έχουν επιδοθεί ορισμένοι υπουργοί, οι οποίοι συμπεριφέρονται σα να ”εκτελούν συμβόλαια”.Η Υπουργός Παιδείας μετέτρεψε τη Βουλή σε ”πλυντήριο”, πιστή στην εμμονή της να ”ξεπλύνει” τα πάσης φύσεως κολλέγια και να απαξιώσει τα πτυχία των Ελλήνων επιστημόνων.Με τροπολογία που κατέθεσε ”νύχτα” και εκπρόθεσμα αποδίδει ισότιμα επαγγελματικά δικαιώματα στους αποφοίτους των κολλεγίων σε σχέση με τους αποφοίτους των δημόσιων πανεπιστημίων.Είναι η μοναδική Υπουργός Παιδείας που διαλύει τη δημόσια παιδεία, καταλύει τη λογική και την αξιοκρατία , περιφρονεί τους επιστημονικούς φορείς και τους χιλιάδες Έλληνες επιστήμονες απόφοιτους των δημόσιων πανεπιστημίων και παραβιάζει βάναυσα τις συνταγματικές προβλέψεις.Εξισώνει τα πτυχία του δημόσιου πανεπιστημίου με αμφιβόλου ποιότητας και επάρκειας πτυχία ”κολλεγίων”, τα οποία προφανώς από αύριο θα την εντάξουν στον κατάλογο των χρυσών χορηγών τους .Αποτελεί ντροπή για το πολιτικό σύστημα και το Ελληνικό Κοινοβούλιο η νομιμοποίηση τέτοιων μεθόδων.

ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ….ΝΤΡΟΠΗ.

Η Γραμματεία της ΠΔΣΟ – ΠΑΣΚΟ & Σ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όποια κυβέρνηση να ήταν , τα ίδια θα γινόταν, διότι είναι παράβαση των άρθρων 45,49,56 της Συνθήκης Λισαβωνας για την ΕΕ.
    H Κομισιόν έστειλε έγγραφο , όπου ανέφερε τα ακόλουθα ως προς την αναγνώριση των προσόντων των αποφοίτων κολεγίων από τα Επιμελητήρια και τους Συλλόγους: Α. Για τα ΝΠΔΔ διαπιστώνεται ότι η κατάσταση ως προς την αναγνώριση προσόντων είναι ανησυχητική. Β. Δεν υπάρχει καμία παροχή πληροφόρησης για την πορεία της εξέτασης από τους Συλλόγους και υπάρχουν καταγγελίες “που επιβεβαιώνουν απουσία απάντησης στις αιτήσεις για περισσότερο από ένα έτος”. Γ. Η Επιτροπή επισημαίνει ότι αυτό είναι: α) ζήτημα ουσίας (καθυστερήσεις) και β) ζήτημα συνεργασίας με τις ευρωπαϊκές αρχές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης