"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Έπεσε η αυλαία της έκθεσης τρικαλινών ζωγράφων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ικανοποίησης και με τις Αρχαιρεσίες για νέο Διοικητικό Συμβούλιο,  έληξε την Τρίτη το βράδυ (20 τρέχοντος) η μεγάλη εικαστική έκθεση «Χρώμα και Φως» του Συλλόγου  Τρικαλινών Ζωγράφων στο Τζαμί της πόλης. Από τον Σύλλογο αναφέρονται τα εξής:
«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε  δημόσια, όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και την επιτυχία της
•       τους θεσμικούς φορείς
     την Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού  και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων, υπό την Αιγίδα της οποίας  πραγματοποιήθηκε αυτή μας η εκδήλωση.
     την 19η Εφορεία Βυζ. Αρχαιοτήτων για την φιλοξενία της έκθεσης στο χώρο του Τζαμιού.
     τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας προς τα σχολεία της αρμοδιότητάς τους.
•       ακόμη
   τα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά, Τρικάλων και Καλαμπάκας, για την συμβολή τους στην προβολή της έκθεσης και στη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού της πόλης καθ΄ όλη τη διάρκειά της  (από τις 10μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου).
    Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε, τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που οδήγησαν τους μαθητές τους στην έκθεση και συμμετείχαν στις δραστηριότητες που είχαμε ετοιμάσει, αλλά και σε κείνους που επιθυμούσαν και δεν μπόρεσαν λόγω έλλειψης χρόνου. Αποδείχτηκε ότι ήταν τελικά λίγες οι διαθέσιμες μέρες και λυπούμαστε γι αυτό.


Μέσα στο επόμενο διάστημα θα παραδοθούν (από το νέο ΔΣ) στα Δημοτικά σχολεία 2ο, 5ο και 32ο, καθώς και στο 5ο Γυμνάσιο, οι πίνακες που φιλοτέχνησαν οι σχολικές τάξεις τους κατά την επίσκεψή τους στην έκθεση.
Όπως είχε προαναγγελθεί, στο τέλος της έκθεσης πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου, η οποία, αφού είχε την απαιτούμενη απαρτία, προχώρησε στην εκλογική διαδικασία, η οποία ανέδειξε το νέο επταμελές ΔΣ, το οποίο αποτελείται από τους:
1.  Ζιάκα Μαρία
2.  Κομπόλια Έφη
3.  Τσίκο Δημήτριο
4.  Ταμπρατζή Ελένη
5.  Μπούρα Μαίρη
6.  Μέο Ευάγγελο
7.  Μάγκα Παναγιώτα
κατά σειράν επιτυχίας, καθώς και τα τρία αναπληρωματικά μέλη:
Ξούρη Αθηνά
Τέλλιου Δήμητρα και
Μπαλαμώτη-Τριανταφύλλου Ευγενία.
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο ΔΣ και θα ανακοινωθεί η νέα του σύνθεση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης