"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

“Έσπασε” το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ o Σάκης Παπαδόπουλος : o ΣΥΡΙΖΑ τιμωρήθηκε για τις συμπεριφορές ορισμένων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ «έσπασε» ο βουλευτής Τρικάλων του κυβερνώντος κόμματος Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε χθες σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού και μίλησε για το αποτέλεσμα της κάλπης της 26ης Μαΐου.

Παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση τιμωρήθηκε από τη ψήφο του λαού και για ορισμένες συμπεριφορές ανθρώπων της κυβέρνησης, χωρίς να προσδιορίσει αν είναι υπουργοί ή βουλευτές.

«Υπάρχουν συμπεριφορές που πλήγωσαν. Δεν θέλω να τις κατονομάσω γιατί δεν είναι δίκαιο», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Χαρακτήρισε το ζήτημα αλλαγής ημερομηνίας των εθνικών εκλογών και τις αλλαγές στον Άρειο Πάγο «έλασσον», μπροστά στα «μεγάλα ζητήματα μιας προγραμματικής αντιπαράθεσης ιδεών, για αυτά που πραγματικά αφορούν το λαό και τη πορεία της χώρας».

«Είχαμε καταλήξει ότι οι επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές θα γίνονταν στη λήξη της συνταγματικής θητείας μας», είπε και πρόσθεσε πως «η κυβέρνηση δεν αγνόησε την ετυμηγορία του λαού, και μέσα στα συνταγματικά πλαίσια αποφάσισε εθνικές εκλογές αλλά και την αλλαγή στη σύνθεση των Ανώτατων δικαστηρίων».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι «πρέπει να πάμε με απόλυτη ψυχραιμία στις εκλογές, και να αντιμετωπίσουμε το κάθε κόμμα για το πως θέλει την Ελλάδα της νέας εποχής», αποφεύγοντας να απαντήσει για την αλλαγή στην ημερομηνία των εθνικών εκλογών, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκε τους μαθητές που δίνουν πανελλαδικές, ενώ ουσιαστικά εκείνη την ημέρα δίδονται δύο μαθήματα, Ιταλικά και μουσική που αφορούν περιπου 1.000 μαθητές.

(in.gr)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης