"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

Έφη Παπαστύλου: Η αλληλεγγύη είναι θεμελιώδης αρχή δικαίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σημαντική ποσότητα ειδών αρτοποιείας παραδόθηκε από την Πρόεδρο του Φιλανθρωπία Διεθνής Οργανισμός (Philanthropy International Organization) Έφη Παπαστύλου , που τελεί υπό την Αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η ανθρωπιστική βοήθεια προέρχεται από την εταιρεία Φανουράκη Ξυλοφουρνιστά Ηρακλείου .

Με αφορμή τη σχετική πρωτοβουλία, η υπεύθυνη για τις χορηγίες του παραρτήματος αποθεραπείας και αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία Βούλας ( πρώην ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ ) υπογράμμισε ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στη συνέχεια αφού ευχαρίστησε την πρόεδρο του P-I-O (Philanthropy International Organization) Έφη Παπαστύλου για τη συνεργασία έκανε γνωστό ότι αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον με βασικό γνώμονα τη συγκέντρωση επιπλέον βοήθειας σε υλικά που ο χώρος και τα παιδία του παραρτήματος έχουν ανάγκη .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η Έφη Παπαστύλου, από την πλευρά της, αφού συνεχάρη την Κα Συμεωνίδου Λίνα για το κοινωνικό της έργο και εξέφρασε την ικανοποίηση της για την ευκαιρία που δόθηκε στον φιλανθρωπικό οργανισμό (P-I-O)Φιλανθρωπία Διεθνής Οργανισμός (ο οποίος τελεί υπό την εποπτεία του ΟΗΕ), να στηρίξουν όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Η πραγματοποίηση της παροχής ειδών πρώτης ανάγκης θα ανακουφίσει και θα δώσει ελπίδα και αισιοδοξία σε όσους περνάνε δύσκολα και όπως υποστηρίζει : «Μέλημά μας και βασική προτεραιότητα είναι να υλοποιούμε δράσεις ζωτικής σημασίας για την διασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης των συνανθρώπων μας».!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης