"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.3 C
Trikala

Έχασε 3-0 ο ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ στα ΧΑΝΙΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο ΑΟ Τρίκαλα μετά την ανεξήγητη αδράνεια της διοίκησης να αφήσει την ομάδα χωρίς προπονητή για μια εβδομάδα, γνώρισε την συντριβή με 3-0 από τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός.

Έπειτα από ένα ισορροπημένο 45λεπτο, η θεσσαλική ομάδα κατέρρευσε στην επανάληψη δείχνοντας και πάλι χτυπητές αγωνιστικές αδυναμίες. Είναι προφανές πως ο Θωμάς Γράφας, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση από το γήπεδο των Περιβολίων έχει πολύ δουλειά μπροστά του για να ανατρέψει την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Στον αντίποδα, ο ΑΟΧ Κισσαμικός πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του και συνεχίζει να εντυπωσιάζει εδραιώνοντας τη θέση του στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.
To α’ μέρος θα ξεχαστεί γρήγορα με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι ελάχιστές. Η κεφαλιά του Ζιούλη στο 14’ έφυγε άουτ από πλευράς γηπεδούχων, ενώ οι Θεσσαλοί είχαν ένα καλό σουτ στο 32’ με τον Γροντή, το οποίο μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.
Στο β’ ημίχρονο η εικόνα άλλαξε. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν παίρνοντας γρήγορα προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Αποστολίδη στο 47’ μετά από σέντρα του Τόλι και έφεραν το ματς στα μέτρα τους.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και απείλησαν δύο φορές (51’, 54’) για την ισοφάριση με τον Βέρτζο, όμως, σε αμφότερες τις περιπτώσεις οι κεφαλιές του κεντρικού αμυντικού του ΑΟΤ πέρασαν άουτ.
Ο ΑΟΧ Κισσαμικός με «όπλο» τις αντεπιθέσεις αποδείχθηκε πιο εύστοχος στις δικές του ευκαιρίες και κατάφερε να «κλειδώσει» το τρίποντο αξιοποιώντας δύο εξ αυτών.
Μετά από τρεις χαμένες ευκαιρίες με τους Αποστολίδη Γ. (56’), Χαλκιαδάκη (60’) και Ξύδα (67’) ο ΑΟΧ Κισσαμικός διπλασίασε τα τέρματά του στο 68’. Ξύδας και Χαλκιαδάκης «έκρυψαν» την μπάλα και ο δεύτερος την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.
Προτού προλάβουν να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι, ο ΑΟΧ Κισσαμικός πέτυχε και το «κερασάκι» στην τούρτα σκοράροντας το 3-0 με τον Λέο στο 70’ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.
Ο ΑΟΧ Κισσαμικός ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βρεττού στο 87’ για αψιμαχία με τον Πάνο.
ΣΚΟΡΕΡ: 47′ Αποστολίδης, 68′ Χαλκιαδάκης, 70′ Λέο.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης (71’ Σάλιακας), Ξύδας (77’ Βρεττός), Χαλκιαδάκης, Λέο (83’ Λεμονής).
ΤΡΙΚΑΛΑ (Στοΐλας): Αποστολίδης, Πάνο, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέρτζος, Μάκος, Τσιάρας (75’ Ανδρεόπουλος), Γροντής (62’ Ν’ Λουντούλου), Γιαννιτσάνης, Ζγκούρι (75’ Ντ’ Ακόλ), Σαχινίδης.
liganews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης