"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ήρθαν και στα Τρίκαλα τα Νερά Μακεδονίας ! !

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα Νερά Μακεδονίας εδώ και λίγες ημέρες διανέμονται και στη πόλη των Τρικάλων.


Ένα νερό ανώτερης ποιότητας από τον υδάτινο πλούτο των πηγών «Βαλεράτσι- Γαρδηνία» που συγκαταλέγεται στα ποιοτικότερα στην Ελλάδα λόγω της φυσικοχημικής του σύστασης, σύμφωνα με μελέτες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και
Μεταλλευτικών Ερευνών της χώρας μας.

Με βασικά χαρακτηριστικά την ισορροπημένη σκληρότητα (143mgLT) και την πολλή χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο (1.1 mg/LT), κατέχει μία υψηλή θέση στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών.

Νερά Μακεδονίας - Home | Facebook


Η ισορροπημένη σκληρότητα αποτελεί ένδειξη ότι το νερό έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και είναι ιδανικό για δίαιτα πτωχή σε Νάτριο, λόγω της πολύ χαμηλής του περιεκτικότητας.


Με βαθμό αλκαλίωσης Na < 20%, κατατάσσεται σε νερό εξαιρετικής ποιότητας.


Η χαμηλή περιεκτικότητα σε αζωτούχες ενώσεις (NO3–, NO2–, NH4+ κλπ.) υποδηλώνει ότι προέρχεται από παρθένους υδροφόρους ορίζοντες, απαλλαγμένους από ανθρωπογενείς ρυπάνσεις.

Added by @neramakedonias Instagram post Οι #συσκευασίες των Νερών Μακεδονίας  είναι ιδιαίτερες, όπως είναι ιδιαίτερο και το #ανώτερης γεύσης #νερό της  Μακεδονικής γής. Αφιερωμένη στον Βασιλέα των Βασιλέων, τον #Αλέξανδρο τον  Μέγα


Τα Νερά Μακεδονίας τηρούν αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, διεθνή πρωτόκολλα και πρότυπα διαχείρισης, σε πλήρη συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή και Εθνική νομοθεσία, αποσκοπώντας στη διάδοση ενός νερού ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΓΕΥΣΗΣ.


Αποκλειστικός διανομέας για τα Τρίκαλα :
Ευάγγελος Δημ. Σαμαράς
Αναστασίου Μαγγίνα 12 – Κόκκινος Πύργος
Τηλ. 2431025519 & 6945996890.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης