"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Αγαπητέ Δήμαρχε άλλη τιμή έχει να φοράς τον σκούφο του αντάρτη στην Κατοχή και άλλη “τιμή” έχει να φοράς τον σκούφο του Σάντα Κλάους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ολιγαρχικά είναι τα καθεστώτα που αντιμετωπίζουν εχθρικά τις διαδηλώσεις και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών. Άρα στο σωστό μέρος βρισκόμαστε, κ. Παπαστεργίου.

Η Ελλάδα των Μητσοτάκη – Παπαστεργίου δείχνει ολοφάνερη δυσανεξία στην αντιπολίτευση και την κριτική. Ας μάθει ο κ. Παπαστεργίου ότι όσοι συγκινούνται από τα ιδανικά που συμβολίζει το άγαλμα του Σαράφη είναι οι απόγονοι των ανταρτών που δεν προσκύνησαν τους κατακτητές και δεν υποτάχτηκαν στην Κατοχή.

Μπήκαν στην Αντίσταση παίζοντας το κεφάλι τους κορώνα – γράμματα και κράτησαν ζωντανή τη φλόγα της Λευτεριάς σε όλη την κατεχόμενη Ελλάδα.

Όσο οι εκπρόσωποι της παλιάς ολιγαρχικής πολιτικής τάξης απολάμβαναν τη ραστώνη του άκαπνου βίου στην αλλοδαπή, τα ανυπότακτα παιδιά του ελληνικού λαού τιμούσαν στο βουνό την παράδοση της κλεφτουριάς και του ’21.

Αυτό δε χώνεψε ποτέ η τάξη των ολιγαρχών που εκπροσωπεί ο κ. Παπαστεργίου. Και τότε όπως και τώρα ειδικεύονταν και ειδικεύονται στον τρυφηλό βίο, στην ασφάλεια που τους προσφέρουν τα πλούτη τους, όντας ξεκομμένοι και αδιάφοροι για την πραγματικότητα που βιώνουν οι τάξεις που ζουν τα αδιέξοδα της πολιτικής που θυσιάζει το συμφέρον των πολλών στην απληστία των ολίγων.

Ας το καταλάβει ο δήμαρχος ότι άλλη τιμή έχει να φοράς τον σκούφο του αντάρτη στην Κατοχή και άλλη “τιμή” έχει να φοράς τον σκούφο του Σάντα Κλάους στον Μύλο των Ξωτικών.

Venceremos

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης