"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Αθλιότητες από τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου: Σπρώχνει και βρίζει πρόσφυγες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ασφυκτική παραμένει η κατάσταση το hotspot της Σάμου, καθώς τόσο εντός όσο και περιμετρικά από αυτό ζουν περισσότεροι από 7.600 άνθρωποι.

Ο αριθμός αυτός υπολογίζεται ότι είναι 12 φορές δηλαδή περισσότεροι από την επίσημη χωρητικότητα που είναι μόλις για 648 άτομα.

Τίποτα ωστόσο δεν μπορεί να δικαιολογήσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του δημάρχου Ανατολικής Σάμου, του οποίο η ακραία ξενοφοβική συμπεριφορά καταγράφτηκε σε βίντεο.

Στο επίμαχο βίντεο φαίνεται ο Γιώργος Στάντζος να βρίσκεται σε κεντρική πλατεία του νησιού, όπου αποφασίζει να «παρέμβει»,

Σπρώχνοντας και φωνάζοντας στους πρόσφυγες ακούγεται να λέει: «Go, go go» ενώ σε ένα σημείο η κάμερα να τον πιάνει να αρπάζει έναν από τους παρευρισκόμενους και του λέει «γ@@σου, φύγε. Φύγετε όλοι από εδώ».

Μια γυναίκα μάλιστα από την οποία ζητάει από απομακρυνθεί από την πλατεία, του εξηγεί ότι είναι τουρίστρια. Ωστόσο ο δήμαρχος δεν πτοείται απαντώντας της ότι δεν είναι τουρίστρια, ζητώντας της να φύγει.

Μάλιστα κάποια στιγμή που ο δήμαρχος πλησιάζει τον δημοσιογράφο που τραβάει το βίντεο τον ρωτάει: «Το α γ@@σου ακούγεται;»

«Ευχαριστούμε την αστυνομία που παρενέβη» αναφέρει ο δήμαρχος, προσθέτοντας ότι «πλέον θα αρχίζουμε εμείς να κερδίζουμε τους κοινόχρηστούς μας χώρους».

«Θέλουμε λύση αυτήν τη στιγμή. Να φύγουν από το νησί! Τέλος! Δεν υπάρχει άλλη λύση. Τέλος!».

in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης