"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Αθωώθηκε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αθώος κηρύχθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Πελετίδης, ο οποίος κατηγορείτο για παράβαση καθήκοντος, έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει το 2015 ο τότε υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης. Η πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο δεν παραχώρησε στη Χρυσή Αυγή δημοτικό χώρο, κατά την προεκλογική περίοδο.

Μετά την εκφώνηση της απόφασης του δικαστηρίου, όσοι βρίσκονταν μαζί με τον δήμαρχο στην αίθουσα, άρχισαν να χειροκροτούν.

Με χειροκροτήματα και συνθήματα υποδέχθηκαν τη απόφαση του δικαστηρίου οι συγκεντρωμένοι έξω από το δικαστικό μέγαρο, οι οποίοι συμπαρίστανται από νωρίς το πρωί στον Κώστα Πελετίδη.

Πελετίδης: Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το χρέος μας και να μην διευκολύνουμε τη δράση της Χρυσής Αυγής

«Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας συνεχίζουν να υπερασπίζονται με συνέπεια τα λαϊκά συμφέροντα. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το χρέος μας και να μην διευκολύνουμε τη δράση της Χρυσής Αυγής», σημείωσε σε δηλώσεις του ο Κώστας Πελετίδης, μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου.

Ο δήμαρχος σημείωσε ακόμη: «Συνεχίζουμε μαζί με το λαό και τις οργανώσεις του, που όλο αυτό το διάστημα στήριξαν τη δημοτική αρχή, για να απομονωθεί η δράση ενός μορφώματος που εκφράζει την πιο ακραία μορφή της ταξικής εκμετάλλευσης».

«Είμαστε μαζί με το λαό μας στον αγώνα για να παίρνει ανάσες η λαϊκή οικογένεια, που δοκιμάζεται από τα βάρβαρα μέτρα των μέχρι σήμερα αστικών κυβερνήσεων», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Κώστας Πελετίδης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης