"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Αισθησιακή κρουαζιέρα στην Αδριατική μόνο για ενήλικα ζευγάρια…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πικάντικες εμπειρίες για ζευγάρια εν πλω υπόσχεται ο ηγετικός μεξικανικός όμιλος Original Group, ο οποίος αποφάσισε να επεκτείνει στην κρουαζιέρα το επιτυχημένο κόνσεπτ φιλοξενίας ενήλικων ζευγαριών στα ξενοδοχεία του Desire Resorts, που περιλαμβάνει εμπειρίες και χώρους όπου το ντύσιμο είναι προαιρετικό.

Ο όμιλος, ο οποίος ειδικεύεται στη φιλοξενία ενηλίκων, ετοιμάζει την πρώτη κρουαζιέρα Desire Cruise στην Αδριατική το 2017, με το πρόσφατα ανακαινισμένο πολυτελές πλοίο Azamara Quest.

Η Desire Cruise Collection είναι γνωστή για το πρόγραμμα προκλητικής διασκέδασης που απευθύνεται σε ζευγάρια, με εφέ που… ανεβάζουν το θερμόμετρο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πικάντικες θεματικές βραδιές, εργαστήρια για ζευγάρια, πάρτι σε πισίνα, εξατομικευμένα σόου και ερμηνείες και, βέβαια, γνωριμίες.

Οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα πρόγραμμα κρουαζιέρας πολυτελείας που έχει επινοηθεί ώστε να διασφαλίσει μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία με αποκλειστικές υπηρεσίες όπως περιοχές προαιρετικού ντυσίματος, ιδιωτικά δωμάτια για ερωτικά παιχνίδια, διασκέδαση αποκλειστικά για ενηλίκους, προκλητικές θεματικές βραδιές, εξαίσιες γαστρονομικές εμπειρίες και αισθησιακές καμπίνες.

Οι Desire Cruises διαθέτουν αποκλειστικούς, καθορισμένους χώρους που αντιπροσωπεύουν το κόνσεπτ της συλλογής, όπως τις περιοχές με προαιρετικό ντύσιμο στην πισίνα και τα ενυπόγραφα Playrooms.  Αυτά τα δημοφιλή, προκλητικά, ερωτικά hotspots απευθύνονται σε επισκέπτες που έχουν διάθεση για νέες γνωριμίες με άλλα ανοιχτόμυαλα ζευγάρια.

To πλοίο θα ξεκινήσει με ταξίδια στην Αδριατική από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου του 2017, αναχωρώντας από τη Βενετία, και κάνοντας στάσεις σε Κροατία και Σλοβενία.

«Επιλέξαμε προσεκτικά αυτό το εντυπωσιακό κρουαζιέροπλοιο και αυτό το εξωτικό δρόμολόγιο ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να προσφέρουμε στους επιβάτες τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια πολυτελή αλλά και πικάντικη εμπειρία σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου θα απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες και θα επισκέπτονται ειδυλλιακά μέρη», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Original Group, Rodrigo de la Peña.

Στην ιστοσελίδα της, εξάλλου, η εταιρεία προμοτάρει την κρουαζιέρα ως μια εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή των συμμετεχόντων για πάντα, καθώς θα τους μεταφέρει σε ένα ταξίδι των αισθήσεων.

Και η συμβουλή για να περάσουν όλοι καλά: Απόλυτος σεβασμός στον χρυσό κανόνα ότι το “ΟΧΙ” σημαίνει “ΟΧΙ”, ενώ γνωστοποιεί ότι τα ναρκωτικά απαγορεύονται…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης