"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Αλλάζει το μισό ψηφοδέλτιο του Σύριζα στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Φυγή προς τα εμπρός είναι το σύνθημα στον τοπικό Σύριζα μετά τις μαζικές ή μεμονωμένες αποχωρήσεις στελεχών και μελών του τις τελευταίες ημέρες.

Η ανασύνταξη των δυνάμεων είναι στην ημερήσια ατζέντα της Νομαρχιακής Επιτροπής και ήδη εντός των ημερών ολοκληρώνονται οι συζητήσεις για την στελέχωση του ψηφοδελτίου.

Έτοιμη πρόταση προς τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του Ν Τρικάλων , από το οποίο αποχωρούν δύο υποψήφιοι στις εκλογές του προηγούμενου Ιανουαρίου, αναμένεται να έχει την ερχόμενη εβδομάδα η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή.

Την αποχώρηση του Δημήτρη Καπέλα και την ένταξη του στην Λαϊκή Ενότητα , ακολουθεί η Αγγέλα Κομπόλια η οποία όμως όχι μόνο δεν αποχωρεί αλλά θα είναι μπροστάρησα και σ΄αυτή την εκλογική μάχη.

Απλά υποχωρεί από την λίστα προκειμένου να δώσει την ευκαιρία και σε άλλα πρόσωπα ενώ η ίδια συνεχίζει ως μέλος της Γραμματείας πάντα μπροστά στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες υπό τη σημαία του Σύριζα.

Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Γιώργο Παπασίμο ο οποίος περιμένει την απόφαση του ΠΡΑΤΩ , αν θα είναι δηλαδή υποψήφιος στα Τρίκαλα ή στην Αθήνα .

Και βέβαια ουδεμία αλλαγή σειράς αναμένεται στη λίστα με τους  τρεις απερχόμενους και εκ νέου υποψήφιους  βουλευτές Σάκη Παπαδόπουλο , Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη .

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης