"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.3 C
Trikala

«Αμίλητος» επιδειξίας γδύνεται μπροστά σε Λαρισαίες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Να… γδύνεται μπροστά σε Λαρισαίες αρέσκεται νεαρός – σύμφωνα με τις πρώτες περιγραφές – άνδρας που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.. Χθες τα ξημερώματα στην τοπική αστυνομία αναφέρθηκε το τρίτο κατά σειρά περιστατικό ενώ άλλα δύο καταγράφηκαν προ δεκαημέρου περίπου, σε δύο διαφορετικές συνοικίες της Λάρισας.

Πριν από ημέρες, ο νεαρός επιδειξίας ακολούθησε πεζός μια Λαρισαία που, επίσης πεζή, επέστρεφε ξημερώματα στο σπίτι της. Όταν η νεαρή γυναίκα έφθασε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, αιφνιδιάσθηκε βλέποντας τον άγνωστο άνδρα να γδύνεται μπροστά της και να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα.

Λίγη ώρα αργότερα, στην ίδια πολυκατοικία στην ίδια περιοχή του Αγ. Αθανασίου, ο νεαρός άνδρας έπραξε το ίδιο ενώπιον άλλης γυναίκας που επίσης επέστρεφε στο σπίτι της.

Στις 3 χθες τα ξημερώματα, στη συνοικία της Νεράιδας αυτή τη φορά, μια ακόμη Λαρισαία τρόμαξε όταν ο άγνωστος άνδρας, που την ακολουθούσε πεζός γδύθηκε μπροστά της. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο επιδειξίας «απλά» γδύνεται μπροστά στις γυναίκες που προφανώς επιλέγει τυχαία στον δρόμο του.

Δεν εκδηλώνει δηλαδή επιθετική συμπεριφορά, δεν ασκεί βία, το αντίθετο μάλιστα παραμένει… αμίλητος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν «τρομάζει» κιόλας τις ανυποψίαστες Λαρισαίες. Να σημειωθεί πως από την ΕΛ.ΑΣ. ερευνάται αν πρόκειται για τον ίδιο άνδρα και στις τρεις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν μέχρι χθες.

Β.Κ. – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης