"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Αμετανόητος ο Καραμανλής – Αποφασισμένος να κατέβει στις εκλογές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κλείνει τα αυτιά του ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, στις φωνές που τον καλούν να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, εξαιτίας του πρόσφατου τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη με τους τουλάχιστον 57 νεκρούς.

«Να με κρίνει ο λαός αν πρέπει να αποχωρήσω και από την πολιτική. Αν θεωρεί ότι έχω και την ουσιαστική ευθύνη για ό,τι συνέβη, να με στείλει σπίτι μου. Ο λαός, όχι τα πρωτοσέλιδα και ο ΣΥΡΙΖΑ», φέρεται να είπε ο βουλευτής της Ν.Δ., μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο και την εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Εσωτερικές πιέσεις

Σημειώνεται πάντως ότι δεν είναι μόνο τα κόμματα της αντιπολίτευσης που καλούν τον κ. Καραμανλή να βγει εκτός ψηφοδελτίων, αλλά υπάρχουν και φίλια πυρά εντός της Νέας Δημοκρατίας. Υπενθυμίζεται ότι τη διαφοροποίησή τους στην υποψηφιότητα του συναδέλφου τους εξέφρασαν ήδη ορισμένοι βουλευτές της Ν.Δ.,  ενώ άλλοι τήρησαν πιο «μεσοβέζικη» στάση, υπονοώντας ωστόσο σαφώς πως είναι καλύτερο για τον πρώην υπουργό να απόσχει από την επικείμενη εκλογική διαδικασία. 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η είδηση είναι ότι …ζάει* ο Γιώργος Παπαχρήστος. Ο μέγας δημοσιογράφος εξαφανίστηκε μετά από τις βαθυστόχαστες και αναλυτικές του αναφορές, περί του πόσο καίει ανά ώρα το κυβερνητικό αεροπλάνο του Τσίπρα. Το εν λόγω πετούμενο δεν λειτούργησε ξανά, από τότε που ανέλαβε ο Μητσοτάκης, οπότε δεν ”έκαψε” τίποτα. Γι αυτό σιώπησε και ο Γιώργος. Κακοπροαίρετοι λένε ότι το βούλωσε από τότε που η κυρία του ”ανέλαβε” το …ζουμερότερο νοσοκομείο της Αττικής. Υπερβολές του κιτρίνου τύπου…
    *Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματι μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης