"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Ανήκω σ’ εκείνους τους ”ανόητους”…. της Δημοτικής αρχής

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά από πολύ σκέψη παίρνω θέση για πρώτη φορά σε δημοσίευμα, γιατί πραγματικά με έχει κουράσει η κριτική κάποιων διανοούμενων, κουλτουριάρηδων, με επίπεδο, στοχασμό και περίσσευμα πολιτισμού.

Ανήκω σ’ εκείνους τους ανόητους της Δημοτικής αρχής που υποστηρίζουν την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών, μα πάνω απ’ όλα συνανθρώπων (η λέξη άνθρωπος χρησιμοποιείται διότι ξεχνάμε τι είμαστε) στο φρούριο της πόλης. Σε ένα μαγευτικό και συμβολικό κατά τα άλλα τόπο ο οποίος σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμος ξανά να δεχθεί τόσο τους επισκέπτες του Πάσχα όσο και του καλοκαιριού.

Νιώθω λοιπόν ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ηλίθιος, ανόητος, ασυνείδητος και απερίσκεπτος, με ελάχιστη ιστορική και πολιτιστική συνείδηση όπως μου καταλογίζουν, που έδωσα την ευκαιρία σε συνανθρώπους μου με δικαίωμα στην ελευθερία και στην αξιοπρέπεια, στο όνειρο μιας καλύτερη ζωής και όχι υπεύθυνος, σκεπτικιστής, έξυπνος, με πλούσια ιστορική, πολιτιστική και καλλιτεχνική συνείδηση, η οποία βέβαια στις δύσκολες μέρες της κρίσης έχει και τιμή και μπορεί να αποτυπωθεί με τη μορφή του ιστορικού φρουρίου σε μια κούπα καφέ ή σε ένα μαγνητάκι ψυγείου το οποίο θα αγοράσουν οι επισκέπτες.

Αυτά για την ιστορία…

Xρυσόστομος Κυρίτσης 

Αντιδήμαρχος Τρικκαίων 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης