"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Αναζήτηση και τιμωρία των δραστών ζητά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργετού

lafarm

Σχετικά άρθρα

dentra pyrgetos
Εμβρόντητοι έμειναν το πρωί της Δευτέρας 18 Μαΐου 2015 οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το νέο πάρκο ανάμεσα στο 2ο ΕΠΑΛ και στο γήπεδο υπέστη βανδαλισμούς.
dentra pyrgetos
Συγκεκριμένα περίπου 30 νεαρά δέντρα καταστράφηκαν από αγνώστους .
Τις καταστροφές των ασυνείδητων δραστών αντελήφθησαν νωρίς το πρωί πολίτες που διέρχονταν από το πάρκο, καθώς και αθλούμενοι στον χώρο του.
Το νέο πάρκο στον Πυργετό διαμορφώθηκε και δεντροφυτεύτηκε το 2013 από μέλη του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου, του Αθλητικού Ομίλου , κατοίκους του Πυργετού και πολλά μικρά παιδιά, με την βοήθεια συνεργείων του Δήμου, ουσιαστικά έβαλαν τις βάσεις για την δημιουργία ενός μεγάλου πάρκου στην περιοχή.
dentra pyrgetos
Δυστυχώς και ενώ η προσπάθεια δυο ετών άρχισε να δίνει τα πρώτα εμφανή αποτελέσματα αρκούσε μια επιδρομή βανδάλων- υπανθρώπων και εν μία νυκτί να μετατραπεί ο χώρος σε βομβαρδισμένο τοπίο.
Ο πολιτιστικός σύλλογος κάνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάποια στοιχεία για την υπόθεση να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές ώστε οι δράστες να μην μείνουν ατιμώρητοι και προτρέπει όλους τους κατοίκους της περιοχής να έχουν τεταμένη την προσοχή τους για την αποτροπή παρόμοιων ενεργειών.

Η πρόεδρος
Ελισάβετ Αλεξίου

Υ.Γ.
Πληροφορίες:κ. Λάμπρος Τσιανάκας τηλ. 6946507053
Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης