"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ανακοίνωση & κινητοποίηση από το ΠΑΜΕ σήμερα στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ενάντια στην αθλιότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να φέρει «σαν τον κλέφτη» τροπολογία στη Βουλή για τον περιορισμό του απεργιακού δικαιώματος, της οργάνωσης και της πάλης των εργατών, η Γραμματεία του ΠΑΜΕ με εργατικά Σωματεία, Συνδικάτα, Επιτροπές Αγώνα που συσπειρώνονται σ΄αυτή,  διοργανώνουν κινητοποίηση- συγκέντρωση την

 Σήμερα Τρίτη 5 Δεκέμβρη στις 6.00 το απόγευμα, στην Πλατεία «ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ»  Τρικάλων.

 

Αίσχος!

Να πάρουν άμεση, μαχητική, αγωνιστική απάντηση!

Η νομοθετική ρύθμιση προβλέπει ότι: Για τη συζήτηση και λήψη απόφασης για την κήρυξη απεργίας απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον του 1/2 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών της πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης (σήμερα μπορεί να ληφθεί από το 1/3 και με απόφαση του 1/5 της 3ης συνεδρίασης της γενικής συνέλευσης).

Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο αρμοδιότητας του Ν. Παππά για τον HELLAS SAT, που ψηφίζεται την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλιότητα της κυβέρνησης αναδεικνύεται και από το γεγονός ότι η τροπολογία θα συζητηθεί σε μία και μόνο – την αυριανή – συνεδρίαση καθώς το νομοσχέδιο έχει περάσει από την αρμόδια Επιτροπή.

Όλοι στο δρόμο για να μην περάσει το νέο αντεργατικό έκτρωμα!!

Καλούμε τους εργαζόμενους με κάθε τρόπο και μέσο να δώσουν μαχητικό παρόν!

Καλούμε τα εργατικά Σωματεία, συνδικαλιστικές  οργανώσεις, φορείς του εργατικού-λαϊκού κινήματος στο νομό μας να πάρουν μέτρα για την ενημέρωση των εργαζομένων  στους τόπους δουλειάς και την συμμετοχή τους στην απογευματινή κινητοποίηση!!

Να φτάσει παντού το κάλεσμα.

Κανείς να μη μείνει σπίτι!

Οι αγώνες των εργαζόμενων δε θα μπουν στο γύψο!

Κάτω τα χέρια από την απεργία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης