"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ανανέωση και πολιτική αλλαγή βλέπουν οι πολίτες στο πρόσωπο του Γιώργου Ηλιάδη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια ανάσα πριν από τις κάλπες της 21 ης Μαΐου και ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ηλιάδης συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επαφές με τους πολίτες.
Εξάλλου, από την αρχή της υποψηφιότητας του έθεσε ως στόχο να γνωστοποιήσει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ σε όλους τους πολίτες και το πετυχαίνει.
Σε κάθε περιοδεία οι πολίτες βλέπουν στο πρόσωπο του, την ανανέωση και την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η κοινωνία μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά την ανύπαρκτη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιώργος Ηλιάδης

«Οι πολίτες παραμένουν απροστάτευτοι από την ακρίβεια και τις συνεχείς ανατιμήσεις. Παρότι ο πληθωρισμός υποχωρεί, οι αυξήσεις στα τρόφιμα συνεχίζουν να καλπάζουν και κάθε επίσκεψη στα ράφια των σουπερμάρκετ είναι μια δυσάρεστη έκπληξη. Η αγοραστική δύναμη των πολιτών καταρρέει»
τόνισε και πρόσθεσε «είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός δεν έχει βρει να πει ούτε μία λέξη για τους αδύναμους δανειολήπτες, τους πλειστηριασμούς και την προστασία της πρώτης κατοικίας, ζήτημα που έχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία κι έντονες αντιδράσεις στην κοινή γνώμη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης