"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Αναστενάζουν οι σουμιέδες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την ομιλία του στο 12ο συνέδριο της ΝΔ, επέλεξε να στρέψει το βλέμμα στο μέλλον, «γιατί σε ένα κόσμο που αλλάζει τόσο γρήγορα, δεν επιτρέπεται να είμαστε με την πλευρά αυτών που μένουν πίσω», όπως τόνισε.

Στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων του προέδρου της ΝΔ η στήριξη της οικογένειας και των νέων με δύο συγκεκριμένες δεσμεύσεις:

βοήθεια 2.000 ευρώ στις νέες οικογένειες για κάθε νέο παιδί που θα γεννιέται στην Ελλάδα
αύξηση του κατώτατου μισθού με ρυθμό διπλάσιο από την ετήσια αύξηση του ΑΕΠ της χώρας

Αυτό για τον κατώτατο μισθό πέρασε σε δεύτερη μοίρα γιατί εκεί εμπιστευόμαστε περισσότερο την νυν υπουργό Αχτσιόγλου….Αυτή μας δουλεύει με πιο όμορφο μέτρο, με μεγαλύτερες υποσχόμενες αυξήσεις.

Τα 2.000€ για κάθε νέο παιδί που γεννιέται συγκίνησε την ελληνική κοινή γνώμη……

Πολλοί συμπολίτες μας έχοντας δεδομένο ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές, και ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο και με το άγχος να πιάσουν από πρώτοι σειρά, ξεκίνησαν τις «γνωστές» διαδικασίες ώστε η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη να τους βρει με ένα νέο παιδί.

Κυριολεκτικά από χθες έχουν αναστενάξει οι σουμιέδες, με τα ζευγάρια να επιδίδονται σε σεξουαλική πράξη, όσο συχνά αντέχουν. Γέροι και παιδιά που δεν είναι λάτρεις του παραπάνω σπορ έχουν απελπιστεί από την φασαρία που προκαλείτε μέρα και νύχτα και απευθύνονται στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Παρόλο τον ενθουσιασμό, σαν ιστολόγιο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους νέος λάτρεις του Κάμασουτρα ότι ενώ ο Κούλης θα τους δώσει ένα διχίλιαρο με τη γέννηση, θα το πάρει κατευθείαν πίσω με την μείωση του αφορολόγητου που ψήφισε ο Τσίπρας και θα εφαρμόσει ο ίδιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης