"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Ανασυγκρότηση στα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ των Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με απόφαση της Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Ελένης Αναστασοπούλου ανασυγκροτούνται τα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων ως εξής:

Το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Τρικάλων, θα αποτελείται από τους:

1. ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ ΧΡΗΣΤΟ, Διευθυντή Π/θμιας Εκπ/σης Τρικάλων, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή την ΛΑΠΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, Διευθύντρια του 30ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.

2. ΜΠΟΥΡΓΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, με οργανική θέση στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων ως Αντιπρόεδρο – τακτικό μέλος, ο οποίος θα προεδρεύει σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Προέδρου, με αναπληρωματικό μέλος τον ΛΑΓΟ ΗΛΙΑ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, με οργανική θέση στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

3. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΩ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, με οργανική θέση στο Δημοτικό Σχολείο Γλίνους ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την ΛΙΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ11, με οργανική θέση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

4. TΡΙΚΑΛΗ ΧΡΗΣΤΟ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο Δημοτικό Σχολείο Γενεσίου Τρικάλων ως τακτικό αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών της ΠΕ Τρικάλων, με αναπληρωματικό μέλος τον ΝΤΙΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας.

5. ΜΠΑΡΜΠΑΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, ως τακτικό αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών της ΠΕ Τρικάλων, με αναπληρωματικό μέλος την ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΕΛΕΝΗ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που ανήκει οργανικά στο 30ο
Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

Στην περίπτωση που το Συμβούλιο εξετάζει θέματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 33 του Π.Δ. 1/2003, αντί των προαναφερόμενων αιρετών εκπροσώπων των δημοσίων εκπαιδευτικών μετέχουν σ΄ αυτό:

Α. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Ο ΓΚΙΜΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, του ιδιωτικού σχολείου «Εκπαιδευτήρια Αθηνά» στα Τρίκαλα, ως τακτικός εκπρόσωπος του Σ.Ι.Σ, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον ΚΥΡΑΪΛΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ, Πρόεδρο Σ.Ι.Σ.

Ο ΚΑΚΑΔΙΑΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, Αντιπρόεδρος Σ.Ι.Σ., ως τακτικός εκπρόσωπος του Σ.Ι.Σ. ,ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον ΡΑΠΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, του ιδιωτικού σχολείου «Εκπαιδευτήρια Ράπτου».

Β. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Ο ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ03, που υπηρετεί στη «Λεόντειο Σχολή Αθηνών» ως τακτικός εκπρόσωπος της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον ΣΑΚΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ04, που υπηρετεί στα «εκπαιδευτήρια Αθηνά».

Ο ΒΟΥΡΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ18, που υπηρετεί στην «Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης», ως τακτικός εκπρόσωπος της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον ΣΕΛΕΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη».

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΕΝΗ, Διοικητική υπάλληλος κλάδου ΠΕ1- Διοικητικού, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, η οποία θα αναπληρώνεται από την ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΝΤΙΝΑ, Διοικητική υπάλληλο κλάδου ΠΕ1- Διοικητικού, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας
Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Η θητεία του ανωτέρω Συμβουλίου λήγει στις 31-12-2018.

 

Το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Τρικάλων, θα αποτελείται από τους:

1. Κάκλα Βασιλική, Διευθύντρια Δ/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτριά της, την Τρίκα-Κλωτσοτήρα Μαρία, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ05, Διευθύντρια του Γυμνασίου Φαρκαδόνας.

2. Ντόγκα Νικόλαο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ19, με οργανική θέση στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων, ως Αντιπρόεδρο-τακτικό μέλος, ο οποίος θα προεδρεύει σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Προέδρου, με αναπληρωματικό μέλος τον Αζελή Αγαθοκλή, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ02, με οργανική θέση στο
Μουσικό Σχολείο Τρικάλων.

3. Μποντίλα Λεωνίδα, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ19,με οργανική θέση στο 5ο ΓΕΛ Τρικάλων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Αγγέλου Δήμητρα, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ19, με οργανική θέση στο 4ο ΓΕΛ Τρικάλων .

4. Κίτο Ευάγγελο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ19, του 7ου Γυμνασίου Τρικάλων, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Πασχάλη Νικόλαο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ01, του 1ου Γυμνασίου Πύλης.

5. Παπαζεύκου Ουρανία, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ19, του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, η οποία θα αναπληρώνεται από τον Παππά Βασίλειο , εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ04.01, του ΓΕΛ Καλαμπάκας.

Στην περίπτωση που το Συμβούλιο εξετάζει θέματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 33 του Π.Δ. 1/2003, αντί των προαναφερόμενων αιρετών εκπροσώπων των δημοσίων εκπαιδευτικών μετέχουν σ’ αυτό:

Α. Από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (Σ.Ι.Σ.)
Ο Γκίμτσας Βασίλειος, των «Εκπαιδευτηρίων ΑΘΗΝΑ» στα Τρίκαλα, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Κυραϊλίδη Χαράλαμπο, των «Εκπαιδευτηρίων ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΒΑΘΕΙΑ – ΚΥΡΑΪΛΙΔΗ» στον Καρέα Αττικής και

Ο Κακαδιάρης Χριστόδουλος, των «Εκπαιδευτηρίων ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΓΩΓΗ» στο Μαρούσι Αττικής, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Ράπτη Νικόλαο, των «Εκπαιδευτηρίων ΡΑΠΤΟΥ» στη Λάρισα.

Β. Από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.)
Ο Κουρουτός Μιχάλης, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ03, που υπηρετεί στη «ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΣΧΟΛΗ» Πατησίων, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Παναγιώτη Σακκά, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ04, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Αθηνά» και

Ο Βουρκούδης Απόστολος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ18, που υπηρετεί στην «Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης», ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Σελέκο Δημήτριο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη».

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η Καραδήμα Ειρήνη, διοικητική υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Τρικάλων, η οποία θα αναπληρώνεται από την Τζίκα Ευθυμία, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ01, η οποία υπηρετεί με απόσπαση στη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Τρικάλων.

Η θητεία του ανωτέρω Συμβουλίου λήγει στις 31-12-2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης