"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Ανασχηματισμός: Αξιοποίηση βουλευτών και αλλαγές σε κορυφαία Υπουργεία σκέφτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με την κυβέρνηση το 2021 θα έρθει η σταδιακή επιστροφή στην κοινωνική και οικονομική κανονικότητα και το ζητούμενο είναι να ενισχυθεί περαιτέρω το στρατηγικό της πλάνο για την πολυπόθητη ανάκαμψη καθώς έρχεται και η αξιοποίηση τoυ Ταμειου Ανάκαμψης.

Στην κυβέρνηση διαψεύδουν ότι είναι στις προθέσεις του κ. Μητσοτάκη να φέρει άμεσα στο προσκήνιο τις κινήσεις του, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες δε μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ενός αιφνιδιασμού από την πλευρά του πρωθυπουργού. Πληροφορίες του «Π» κάνουν λόγο για ανακοινώσεις, μετά τις 10 Ιανουαρίου και εφόσον έχει ξεκινήσει ο εμβολιασμός στον γενικό πληθυσμό

Με την κόπωση του τωρινού κυβερνητικού σχήματος που μετράει σχεδόν 18 μήνες είναι εμφανής και με την ολιγωρία της διαχείρισης του δεύτερου κύματος που κρίνεται αυστηρά από τους πολίτες, κανείς δε μπορεί να αποκλείσει την κίνηση του ανασχηματισμού μέσα στο προσεχές διάστημα. Στο παρελθόν πληροφορίες ήθελαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είχε ήδη προχωρήσει σε αλλαγές, εάν δεν είχαν προκύψει το δεύτερο κύμα της πανδημίας αλλά και η τουρκική προκλητικότητα. 

Υπουργοποίηση Βουλευτών 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αξιοποιήσει στελέχη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Η…στροφή στην παράταξη, μέσα από την ενεργοποίηση συγκεκριμένων ονομάτων, πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη. Ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Χρήστου Ταραντίλη, του Σπήλιου Λιβανού, του Σταύρου Καλαφάτη αλλά και του Θάνου Πλεύρη, του οποίου έχει εκτιμηθεί η δουλειά που έχει ρίξει κατά τα βουλευτικά του καθήκοντα. 

Αλλαγές σε κορυφαία Υπουργεία 

Όλες οι πληροφορίες από το γαλάζιο στρατόπεδο θέλουν τον Πρωθυπουργό να προχωρά σε έναν ανασχηματισμό, ο οποίος θα είναι σαρωτικός. Δεν αποκλείεται να δούμε κορυφαίους Υπουργούς να βρίσκονται εκτός την επόμενη μέρα ή να επιστρέφουν στα βουλευτικά τους έδρανα. Οι Υπουργοί αυτοί μπορεί να πληρώσουν και τα λάθη της διαχείρισης του δεύτερου κύματος

topontiki

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης