"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Ανατριχίλα στον Ασπρόπυργο: Ήθελαν να πεθάνει το βρέφος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Φρίκη και ανατριχίλα προκαλούν τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για το βρέφος που μόλις είχε γεννηθεί και εγκαταλείφθηκε από τη γυναίκα που το έφερε στον κόσμο σε χωράφι της τοποθεσίας Ψάρι του Ασπροπύργου.

Οι αστυνομικές αρχές που κλήθηκαν στην περιοχή, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα τους εξιστόρησε η γυναίκα που βρήκε το μόλις 24 ωρών βρέφος.

Όπως τους είπε το κοριτσάκι ήταν εγκαταλελειμμένο σε μια στοίβα σκουπιδιών, ενώ δεν ήταν τυλιγμένο με κάποια κουβέρτα. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο ήταν γυμνό και έρμαιο στη βορά αδέσποτων σκύλων.

Έτσι τα δεδομένα αυτά οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι η μητέρα του παιδιού, το μετέφερε εκεί μόνη της ή μαζί με κάποιο άλλο άτομο με σκοπό να πεθάνει.

Όπως όλα δείχνουν η μητέρα δεν γέννησε στο χωράφι που εντοπίστηκε η αθώα ψυχούλα αλλά σε κάποιο άλλο σημείο. Έτσι οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει τις έρευνες σε νοσοκομεία και δομές μεταναστών προκειμένου να δουν εάν τα τελευταία δύο 24ωρα, υπήρξε κάποια γυναίκα που ζήτησε την βοήθεια γιατρών για να γεννήσει.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση εκτιμούν ότι η γυναίκα που παράτησε μόνη της ή με τη βοήθεια κάποιου άλλου το μωράκι στο χωράφι με τα σκουπίδια, δεν είναι κάτοικος της γειτονιάς.

“Εγώ βγήκα έξω έξι και κάτι το πρωί και άκουσα το κλάμα του παιδιού. Ένα κοριτσάκι χωρίς ρούχα, χωρίς τίποτα. Το παιδί είχε αίματα, ενώ ο ομφάλιος λώρος ήταν ακόμα πάνω στο κορμί του. Το παιδί το άφησαν ξημερώματα, γιατί αν ήταν αργά χθες το βράδυ θα το δάγκωναν σκυλιά”, λέει στο newsit.gr η γυναίκα που βρήκε το βρέφος.

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης