"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

Ανδρουλάκης – Κουτσούμπας – Σχοινάς απόψε στον Βόλο – Αύριο ο Αλέξης Τσίπρας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας πηγαίνουν σήμερα στον Βόλο στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας. ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει σε συγκέντρωση του κόμματός του στις 8 στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου ενώ μίση ώρα αργότερα στην παραλία μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος θα μιλήσει στην συγκέντρωση του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Νωρίτερα στις 7:30 στο ERGON του Τσαλαπάτα στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος θα βρεθεί στον Βόλο και ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.

Το Σάββατο το πρωί στον Βόλο έρχεται και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στις 10 θα περπατήσει στον Φαρδύ στην Νέα Ιωνία και θα απευθυνθεί τους πολίτες στην πλατεία του Μνημείου Εθνικής Αντίστασης στην γέφυρα της Ν. Ιωνίας, όπου θα καταθέσει στεφάνι.
Στην συνέχεια, θα κάνει περιοδεία στην αγορά του Βόλου με κατάληξη στο καφέ Σπείρα στην Τάκη Οικονομάκη, όπου θα ανταλλάξει απόψεις με νέες και νέους.
Στις 13.00 θα συναντηθεί στο κτίριο Παπαστράτου με ερευνητικές ομάδες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Κατά την συνάντηση αυτή, θα γίνει και επίδειξη των βραβευμένων ερευνητικών αποτελεσμάτων τους.
Θα συναντήσει επίσης εκπροσώπους όλων των συλλόγων εργαζομένων του Πανεπιστημίου.
Τέλος, θα συνομιλήσει με εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας Πολιτών – ΟΧΙ LNG ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης