"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Ανδρουλάκης σε Σακελλαροπούλου: «Δεν υπάρχουν περιθώρια προγραμματικών συγκλήσεων… Επιστρέφω τη διερευνητική εντολή»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Νίκος Ανδρουλάκης για να παραλάβει την -τρίτη κατά σειρά- διερευνητική εντολή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ύστερα από τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έφτασε συνοδευόμενος από τη διευθύντρια του γραφείου του, Έλενα Αναστασίου, και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζο.

“Δεν υπάρχουν περιθώρια προγραμματικών συγκλήσεων. Την επιστρέφω τη διερευνητική εντολή”, είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Νωρίτερα, σήμερα, ενώπιον της Κατερίνας Σακελλαροπούλου βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέης Τσίπρας, ο οποίος δεν παρέλαβε τη διερευνητική εντολή, καθώς, όπως είπε, «δεν προκύπτει δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης».

Θυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επέστρεψε τη διερευνητική εντολή που πήρε, επικοινώνησε τηλεφωνικά μετά τις εκλογές με τους Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Ανδρουλάκη και πλέον επισπεύδονται οι διαδικασίες για να γίνουν δεύτερες εκλογές στις 25 Ιουλίου, δηλαδή επτά ημέρες νωρίτερα απ’ ό,τι αρχικά υπολογιζόταν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης