"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη – Από τον αρραβώνα στο πένθος, σε πολύνεκρο τροχαίο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη λίγο μετά τις 3.00 μ.μ. της Τετάρτης στην εθνική οδό Ρεθύμνου- Ηρακλείου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, που συνέβη μετά από σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων και με απολογισμό τρεις νεκρούς και τέσσερις τραυματίες.

Συγκεκριμένα, από τα συντρίμμια του ενός ΙΧ ανασύρθηκαν νεκροί ένα νεαρό ζευγάρι φοιτητών, ηλικίας 22 και 24 ετών, καθώς και η 45χρονη μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Από το ίδιο όχημα ανασύρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος ο πατέρας της άτυχης κοπέλας και ελαφρύτερα τραυματισμένη η 16χρονη αδελφή της.

Με σοβαρά τραύματα ανασύρθηκαν από το άλλο όχημα που εμπλέκεται στο τροχαίο οι δύο άνδρες επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, οι δύο νεκροί ηλικίας 24 και 22 χρονών, ήταν ζευγάρι το οποίο μάλιστα θα παντρευόταν σύντομα

Όπως μετέδωσε το flashnews.gr, η 22χρονη είχε μετακομίσει στην Κρήτη προκειμένου να ζήσει με τον αρραβωνιαστικό της. Σύμφωνα με το cretalive.gr, η μητέρα της άτυχης κοπέλας, είχε μεταβεί στο νησί από την Τήλο, για να γνωρίσει την οικογένεια του 22χρονου μέλλοντα συζύγου της κόρης της.

Στο σημείο του συγκλονιστικού τροχαίου έσπευσαν 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η Αστυνομία, η Τροχαία και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του πολύνεκρου τροχαίου διενεργείται ήδη προανάκριση.

Οι σχετικές φωτογραφίες:

   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης